ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημέρα… αποφάσεων για Μάντζιο, σχηματίζει την ενδεκάδα ενόψει ΑΕΚ!

Συνηθίζεται κάθε Πέμπτη από τον Άκη Μάντζιο να γίνονται οι απαραίτητες δοκιμές, προκειμένου να καταλήγει -σε μεγάλο ποσοστό- στην αρχική ενδεκάδα του επερχόμενου αγώνα.

Έτσι και σήμερα, ο προπονητής του Άρη αναμένεται να πάρει τις πρώτες του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα, έχοντας στο μυαλό του, όσα είδε στο προηγούμενο ματς, αλλά και όλα όσα βλέπει στην καθημερινότητα της ομάδας, αξιολογώντας ανάλογα την παρουσία του κάθε παίκτη.

Την Κυριακή, ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (η οποία προέρχεται από ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα, το χθεσινό κόντρα στον ΠΑΟΚ) με στόχο τη νίκη, που θα είναι… εξάποντο στην “μάχη” για την 2η θέση, στο τέλος του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τις θέσεις, υπάρχουν παίκτες που θεωρούνται σίγουροι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές.

Οι Μάνος και Σίλβα, που ήρθαν από τον πάγκο, σκόραραν και χάρισαν με τα γκολ τους τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αναμένεται να είναι βασικοί, ενώ το δίδυμο Σάσα-Τζέγκο, δύσκολα αλλάζει. Υπό άλλες συνθήκες, ίσως θα ήταν καλό για τον Γκάμα να πάρει μερικές “ανάσες”, όπως και ο Μπερτόγλιο, όμως η σημασία του αγώνα είναι τέτοια, που δύσκολα θα μείνουν εκτός αρχικής ενδεκάδας.

Στην άμυνα, η μοναδική ενδεχομένως αλλαγή, που ίσως απασχολήσει τον Μάντζιο είναι το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Σάκιτς διεκδικεί την θέση από τον Γκάνεα. Οι υπόλοιποι, θα είναι ίδιοι, με την ενδεκάδα κόντρα στους Αρκάδες, την περασμένη Κυριακή.

To Top