ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ημέρα κρίσης η σημερινή για Καπνίδη και Μπαργκάν…

Η ηρεμία εντός των τειχών της ομάδας ήταν και το κύριο θέμα συζήτησης, στη χθεσινή σύσκεψη… κορυφής, η οποία είχε ως επίκεντρο, τόσο την ενίσχυση της ομάδας, όσο και την ελάφρυνση του ρόστερ.

-Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το θέμα της ενίσχυσης, άλλωστε, έχει «πέσει» στις πλάτες του Θοδωρή Καρυπίδη. Εξάλλου, είναι αυτός που θα βάλει το χέρι στη τσέπη, άρα θα έχει και τον τελευταίο λόγο, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις.

Το σίγουρο, όμως, είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, καθώς κανείς δεν αποκλείει να υπάρξουν άμεσα, ακόμα και σήμερα, αποδεσμεύσεις. Στο «κάδρο» βρίσκονται τα ονόματα των Κενάν Μπαργκάν και Αντώνη Καπνίδη.

Δύο ποδοσφαιριστές που παρότι είχαν τις ευκαιρίες τους από τον Δημήτρη Σπανό και μάλιστα περισσότερες σε αριθμό από άλλους παίκτες της ομάδας, δεν κατάφεραν να αποδείξουν πως μπορούν να έχουν μία σταθερότητα στην απόδοσή τους, ικανή για να υποχρεώσουν τον 48χρονο προπονητή να τους έχει στα βασικά του πλάνα,σύμφωνα με την εκτίμησή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα, κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, πρόκειται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τις περιπτώσεις των δύο.

Άλλωστε, ο αποκλεισμός τους από την 18άδα του αγώνα, με τον Απόλλωνα Πόντου, φανερώνει πως για αγωνιστικούς κυρίως λόγους, αλλά και εξαιτίας ορισμένων παραπτωμάτων, δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Σπανό.

Το «μπαλάκι» στη συγκεκριμένη περίπτωση, πέφτει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, που καλείται να προχωρήσει τις συζητήσεις με τους δύο παίκτες, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξει η απαραίτητη ελάφρυνση του ρόστερ, για την οποία έγινε πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα.

To Top