ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημέρα… μνήμης (και ντροπής): Όταν η “εξυγίανση” του Ιβάν έπαιρνε το όπλο της!

Ημέρα… μνήμης η σημερινή! Ήταν 11 του Μάρτη του 2018, όταν η “εξυγίανση” του Ιβάν έπαιρνε το όπλο της στην Τούμπα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι μεγαλοϊδιοκτήτες τύπου Σαββίδη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη έκαναν και στην συνέχεια επίδειξη δύναμης και ισχύος, φτάνοντας μέχρι πρόσφατα στο αφεντικό της ΑΕΚ να… ζουλάει και να στρίβει τα γεννητικά όργανα του πρώτου βοηθού από την Πορτογαλία στο ημίχρονο με τον Άρη για τον ημιτελικό κυπέλλου.

Η βραδιά πέρασε στην ιστορία, όταν ο Σαββίδης, έχοντας… διάσταση με τον πρώην “εταίρο” του τον Μελισσανίδη, όρμησε με το όπλο στο γήπεδο της Τούμπας μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους και στους… ανήμπορους να αντιδράσουν αστυνομικούς για να διαμαρτυρηθεί για ένα γκολ και μια υποτιθέμενη αδικία της ομάδας του. Ίσως και επειδή συνειδητοποίησε ότι τον… έριξε ο… σύμμαχος του στην «εξυγίανση», Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι «εξυγιαντές» τα… έσπασαν μεταξύ τους και προσέφεραν μία δυνατή εικόνα που έκανε τον γύρο του κόσμου σε όλο τον πλανήτη.

Για την ιστορία, η… τυφλή δικαιοσύνη είναι σε φάση αναβολής. Σε τέταρτη αναβολή οδηγήθηκε η υπόθεση εισβολής του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο περιβόητο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου του 2018. Η δίκη ήταν ορισμένη για τις 16 Ιανουαρίου, αλλά αναβλήθηκε για τέταρτη φορά για τις 16 Οκτωβρίου 2020. Προφανώς μέχρι να ξαναπάρει αναβολή.

To Top