Ημέρα ξεκούρασης, το βάρος στην Ευρωλίγκα

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή καθώς κρατάμε δυνάμεις και ετοιμαζόμαστε ενόψει της αυριανής ημέρας και του έντονου Σαββατοκύριακου. Σήμερα στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στο Μπάσκετ και συγκεκριμένα στη Euroleague ο Ολυμπιακός δίνει ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι στην Τουρκία με την ιδιαίτερα κακή στη δεύτερη φάση Μπεσίκτας, ωστόσο οι αγώνες των ελληνικών ομάδων με τους γείτονες παρουσιάζουν παραδοσιακά δυσκολίες.

Αρχίζουμε απο το ποδόσφαιρο και απο την κατηγορία «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το «Διπλό» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Τίγκρε κόντρα στην Σπόρτινγκ Κριστάλ. Πρόκειται για την κόντρα των δύο χαμένων της πρώτης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο. Μ’ ένα πλήρες ρόστερ ταξίδεψε στο Περού η Τίγκρε, η οποία ήταν απογοητευτική την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Λιμπερτάδ και σήμερα είναι αποφασισμένη να «ρεφάρει» την ήττα στην πρεμιέρα και να πάρει το πρώτο «τρίποντο».

Στην Εuroleague ξεχωρίζει ο αγώνας Μπεσίκτας – Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους, πέραν της νίκης. Πάντως στοιχηματικά δε θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς από τους σημερινούς αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης θα μας απασχολήσουν δύο σημεία απο τις αναμετρήσεις Κάχα – Μακάμπι και Σιένα – Φενερμπαχτσέ.

Αρχίζουμε απο την αναμέτρηση του Ισραήλ. Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τους Ισραηλινούς να δίνουν την εντύπωση ότι παίζουν συνεχώς το τελευταίο τους χαρτί. Πάντως, η Κάχα είναι καλύτερη συνολικά σαν ομάδα και αφού συνήλθε από το σοκ από τον Ολυμπιακό, είναι έτοιμη να μπει ξανά στα καλά αποτελέσματα. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επαληθεύσει τον άσο. Κάχα Λαμποράλ -3.5 (1.91).

Στην Ιταλία, ερωτηματικό το πώς θα δούμε τη Φενέρ στη μετά Πιανιτζιάνι εποχή. Το ρόστερ της είναι αναμφίβολα πολύ καλό και δεδομένα καλύτερο από της αποψινής της αντιπάλου, όταν πηγαίνουμε όμως στη λέξη ‘’ομάδα’’ και στη χημεία, εκεί είναι που παίρνει κακό βαθμό. Εδώ είναι που θα πάμε με τον εγωϊσμό των παικτών της Φενέρ, περιμένοντας την αντίδραση τους. Η επιλογή εμπεριέχει ρίσκο, αλλά θα εμπιστευτούμε τους Τούρκους. Φενερμπαχτσέ +7 (1.84 Pinnacle).

Στο Τένις έχουμε κρατήσει δύο σημεία με πιο δυνατό το over 20 games στην αναμέτρηση του Davydenko κόντρα στον Federer σε απόδοση 1.70. Το δεύτερο σημείο έρχεται πάλι απο το ATP Dubai Championships και είναι το over 9.5 games στο πρώτο σετ της αναμέτρησης M. Del Potro – Daniel Brands σε απόδοση 1.80.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis.

 

To Top