ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ημέρα αγωνίας, ημέρα κρίσης στον Άρη – Η ώρα του Καρυπίδη για να δείξει το χρώμα του χρήματος…

Λίγες στιγμές απέμειναν μέχρι την ώρα της… κρίσης στον Άρη. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία, ώστε να γίνει η πλήρης κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και να προκύψει ο νέος μεγαλομέτοχος της (νέας) ΠΑΕ Άρης!

Η αγωνία στην οικογένεια του Άρη είναι στο… κόκκινο, τη στιγμή που όλοι περιμένουν τον Θοδωρή Καρυπίδη να δείξει το… χρώμα του χρήματος και να γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, τηρώντας τις δεσμεύσεις του, το τελευταίο διάστημα.

Εφόσον σήμερα ολοκληρωθεί θετικά η διαδικασία και μπουν τα χρήματα, όλος ο Άρης θα είναι ωφελημένος, μια και θα κερδίσει σε χρόνο και χρήμα…

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να καταβάλλει τα χρήματα ο Καρυπίδης, μέσα από τις εταιρίες του. Ο ίδιος γνωρίζει ότι έως σήμερα, όταν και εκπνέει η προθεσμία για τα μέλη του συλλόγου, εάν θέλει να καταθέσει το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου πρέπει να το πράξει ως φυσικό πρόσωπο και όχι ως ιδιοκτήτης εταιρείας, κάτι που μπορεί να κάνει εάν ανοίξει η διαδικασία.

Εάν για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος θελήσει να πάρει χρόνο και να βάλει τα χρήματα της αύξησης μέσα από την εταιρία του, τότε χρονικά όλα θα πάνε πίσω… Μεγαλώνοντας την αγωνία και την αβεβαιότητα και χάνοντας μεγάλο μερίδιο της εμπιστοσύνης του κόσμου που αναμένεται την τήρηση των δεσμεύσεών του.

To Top