Ημέρα χαράς για τους NBAers, μπαίνουν στη “φούσκα” οι οικογένειές τους

Με τους δικούς τους ανθρώπους θα επανασυνδεθούν από σήμερα (31/8) οι παίκτες των ομάδων του ΝΒΑ που βρίσκονται στη “φούσκα” του Ορλάντο.

άποιες ομάδες, όπως για παράδειγμα οι Τορόντο Ράπτορς, βρίσκονται στη Disney World απομονωμένοι από τον έξω κόσμο εδώ και εννέα εβδομάδες. Η καθημερινότητα για τους NBAers δεν είναι εύκολη, όσο κι αν ο κόσμος θεωρεί το αντίθετο, από την Δευτέρα (31/8) όμως όλοι θα έχουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους καθώς μπαίνουν στις εγκαταστάσεις οι οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βλέπετε, η καραντίνα ολοκληρώνεται και έτσι κάθε ομάδα που έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο των playoffs αποκτά το δικαίωμα της επανασύνδεσης με τους ανθρώπους της. 3-4 μέλη μπορούν να μπουν για κάθε αθλητή, ένα όμως θα έχει το δικαιώμα να παρακολουθήσει τον αγώνα του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιμένει την κοπέλα του και τον γιο του, τον οποίο δεν έχει δει από τις αρχές Ιουλίου, λίγο πριν από το τζάμπολ του Game 1 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με αντίπαλο τους Μαϊάμι Χιτ (01:30,

To Top