“Ημιαργία” με μοναδικό σημείο το “διπλό” DNB της Μούρθια‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις για το Champions League και το Europa League. Μέχρι τότε όμως θα πάμε χαλαρά για… αποτοξίνωση από το Σαββατοκύριακο.

Πριν ασχοληθούμε με τη σημερινή μας πρόταση, θα πρέπει να αναφερθούμε στο εκπληκτικό σερί που καταγράφει η Κατηγορία «Τένις». Χθες στον τελικό του ATP Master Cincinnati είχαμε ακόμα μία επιτυχία φτάνωντας στις 20 τελευταίες προτάσεις να έχουμε 17 επιτυχημένες με τα κέρδη να έχουν εκτοξευτεί. Ο Φέντερερ όπως προβλέψαμε πήρε τον τίτλο με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς και το 2.66 πλήρωσε όσους το εμπιστεύθηκαν.

 

Σήμερα Δευτέρα χαμηλώνουμε λίγο τους ρυθμούς και ξεκουραζόμαστε ενόψει της δύσκολης εβδομάδας. Για να μην… χάσουμε όμως τη φόρμα μας θα ποντάρουμε σε μία καλή ευκαιρία που βρίσκουμε στη Segunda Division. Συγκεκριμένα πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet (DNB σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Κόρδοβα με αντίπαλο τη Μούρθια που πληρώνει 1.95 στη William Hill.Από τους γηπεδούχους αποχώρησαν 7 ποδοσφαιριστές (σημαντικότερες απώλειες αυτές του φουλ μπακ Πάραγκα και του αμυντικού μέσου Αμάγια), ο 35χρονος φορ Ρίτσι «κρέμασε τα παπούτσια» του, ενώ έληξε ο δανεισμός των περσινών βασικών Θεραχερία (μέσος από Αθλέτικ Μπιλμπάο) και Μπόρχα Γκονζάλες (επιθετικός από Ατλέτικο Μαδρίτης). Στην Κόρδοβα ο Ράφαελ Μπέργκες είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, η οποία παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά του καλοκαιριού, κερδίζοντας στα τέσσερα από τα έξι. Στο μεταγραφικό τομέα, οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν με την έλευση 8 νέων παικτών (ο ένας ως δανεικός), ενώ προωθήθηκε και ο αμυντικός Τόρες από τη β’ ομάδα. Αφίχθησαν ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ Ντουμπαρμπιέρ (από τη γαλλική Λοριάν, αγωνιζόταν πέρσι ως δανεικός), ο κεντρικός αμυντικός Κίκο (Βιγιαρεάλ Β’), ο μέσος Αμπέλ Γκόμες (Γρανάδα), ο επιτελικός μέσος Πέδρο (Μούρθια), ο κίπερ Σαϊθάρ (Γουαδαλαχάρα), ο μέσος Νταμιάν (Αργεντινός, Μπέτις Β’), ο Γάλλος επιθετικός Αγίνα και ο επιθετικός Χοσελού, ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top