ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηρακλής: Έρχεται «τσουνάμι» αποχωρήσεων!

Δεδομένος ο προβληματισμός στο τιμ των συνεργατών του Παπαθανασάκη. Συνεχίζονται οι επαφές για ξεκαθάρισμα.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε λόγο πρόσφατα για διετές πλάνο σε νέα προσπάθεια, οικονομική ισορροπία και δημιουργία νέας ανταγωνιστικής ομάδας. Επέλεξε νέους συνεργάτες δίπλα του που προφανώς πείστηκαν από τις προθέσεις-εξαγγελίες του προέδρου της ΠΑΕ. Τελευταία ωστόσο υπάρχει ένας ορατός προβληματισμός που προκύπτει από τη διαφορά των λεγόμενων από τις πράξεις, από την περιγραφή της κατάστασης, στη σκληρή πραγματικότητα.

Ασαφείς ρόλοι, μπερδεμένες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά και δεν τα υπολόγιζαν. Εντός του «team» που συγκρότησε ο Σπύρος Παπαθανασάκης φαίνεται πως υπάρχει προβληματισμός και «οσμή» αποχωρήσεων αν δεν λυθούν συγκεκριμένα ζητήματα, αν δεν αποσαφηνιστούν ρόλοι και υποχρεώσεις, αν δεν υπάρξουν έμπρακτες εγγυήσεις από πλευράς του Παπαθανασάκη πως θα υλοποιηθούν συγκεκριμένα απαραίτητα πράγματα στην ομάδα.

Οι επαφές ξεκαθαρίσματος, όπως μεταφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του metrosport.gr, συνεχίζονται εκ του σύνεγγυς αλλά και τηλεφωνικώς. Το αν θα προκύψουν πρόωρες αποχωρήσεις από ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή δίπλα στον Παπαθανασάκη παραμένει ερωτηματικό, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο. Ίσα-ίσα που η παρατεταμένα άλυτη κατάσταση (στην πράξη) και το μπέρδεμα μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες αποφάσεις.

Η εικόνα παραμένει αναλλοίωτη και δυσανάλογη της αισιοδοξίας του Παπαθανασάκη να τακτοποιήσει τα χρέη που εξαιτίας του ίδιου έφτασαν σε δυσθεώρητα (για την εμφανή οικονομική αδυναμία του) ύψη. Οι υποχρεώσεις προς το Δημόσιο (ΙΚΑ-Εφορία) και η κάλυψη της εγγυητικής στην Ε.Ε.Α. παραμένουν ως έχουν δίχως να έχει προκύψει ρύθμιση, ενώ και στο οικονομικό κομμάτι αποδεικνύεται καθημερινά επί του πρακτέου η οικονομική ανεπάρκεια του Παπαθανασάκη, η οποία αυτόματα συμβάλει στις εύλογες σκέψεις περί πρόωρων αποχωρήσεων.

Πηγή: metrosport

To Top