Ηρακλής: “Ο Άρης χρειάζεται έναν πρόεδρο που να βάλει λεφτά”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Ανδρέας Ηρακλής, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για τον υποβιβασμό του Άρη:«Υπήρχαν πολλά προβλήματα τότε στην ομάδα, οι ευθύνες βαραίνουν εμάς τους ποδοσφαιριστές. Δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε, εμείς ήμασταν οι υπαίτιοι. Δε θα ρίξω τις ευθύνες αλλού».

Για το εάν επηρέαζαν οι διοικητικές αλλαγές:

«Σίγουρα μας επηρέαζαν, δεν ξέραμε πολλές φορές ποιος θα μας μιλήσει στα αποδυτήρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές είχαμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης».

Κατά πόσο τα άσχημα αποτελέσματα επηρέαζαν την αγωνιστική εικόνα:

«Υπήρχε μεγάλη πίεση. Πολλά παιδιά που έπαιζαν δεν είχαν και σχετική εμπειρία. Σίγουρα, όταν έμπαινες στο Χαριλάου έπαιρνες δύναμη από τον κόσμο».

Για το βάρος της φανέλας, κίνητρο ή άγχος:

«Η φανέλα του Άρη ήταν ένα έξτρα κίνητρο για να παίξεις καλύτερα. Βέβαια, όταν έχεις ένα άσχημο βαθμολογικό σερί και κυνηγάς να σωθείς και δεν έχεις και εμπειρία, ίσως αυτό να λειτουργήσει αντίθετα».

Για τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική:

«Ήταν η καλύτερη κίνηση, ο Άρης δε θα μπορούσε να σταθεί στη Football League με τόσα οικονομικά προβλήματα γιατί ίσως να ξαναέπεφτε λόγω χρεών. Τώρα, εάν καταφέρει και πάει Β’, θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα:

«Χρειάζεται ένας πρόεδρος που να βάλει λεφτά για να είναι όλα στην εντέλεια. Πάντως, πιστεύω πως η ομάδα θα καταφέρει να αγωνιστεί στη Football League».

Για την άνοδο:

«Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες για την άνοδο έστω και από τη δεύτερη θέση και ίσως και να γίνει η γκέλα του Πανσερραϊκού. Με τη μπάλα, ποτέ δεν ξέρεις».

Για το λόγο που έφταιξε ο Άρης και δεν είναι ήδη βαθμολογικά πρώτος:

«Λόγω των υποχρεώσεων μου και λόγω του ότι ο Απόλλων έπαιζε την ίδια ώρα με τον Άρη, δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια. Δεν γνωρίζω αν έγινε σωστός σχεδιασμός το καλοκαίρι. Σίγουρα, τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα είναι καλοί παίκτες. Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να κρίνω».

Για ενδεχόμενη επιστροφή στον Άρη: 

«Αυτή τη στιγμή παίζω στον Απόλλωνα και βρισκόμαστε στα play off. Πάντως, ο Άρης είναι μια ομάδα που έχω αγαπήσει. Γιατί όχι;»

Για τον κόσμο:

«Όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος να είναι κοντά στον Άρη. Τώρα ο κόσμος πρέπει να είναι όλο και περισσότερο δίπλα στην ομάδα και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Τι να πεις για αυτό τον κόσμο;!»

To Top