Ηρακλής: “Ο Χατζηνικολάου θέλει να μας περάσει το πνεύμα του νικητή”!

Ο 24χρονος αμυντικός Ανδρέας Ηρακλής μίλησε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει, τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του και την ανυπομονησία του για το νέο πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στον νέο προπονητή της ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλά και στον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του που έδωσε στο scorernews.gr:

-Ανδρέα πως περιμένεις τη νέα σεζόν για τον Άρη;

«Η χρονιά σίγουρα θα είναι δύσκολη αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά. Θα προσπαθήσουμε να μη κάνουμε τα περσινά λάθη, ώστε να μη έρθει ο Άρης σε τόσο δύσκολη θέση όπως την περασμένη περίοδο. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και δεν ου αρμόζει να παίζει για την παραμονή στην κατηγορία».

-Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά έως τώρα. Ποιος είναι ο στόχος που έχετε βάλει για τη νέα σεζόν;

«Ναι έχουν γίνει κάποιες προσθήκες καλών παικτών, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις που θα μας βοηθήσουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για συγκεκριμένους στόχους. Κοιτάμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και είμαι αισιόδοξος πως με δουλειά και πίστη θα τα πάμε αρκετά καλά».

-Πέρυσι πέρασες έναν σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να χάσεις σχεδόν όλη την χρονιά. Φαντάζομαι πως πλέον περιμένεις με μεγάλη ανυπομονησία τη νέα σεζόν… 

«Ναι, δυστυχώς πέρυσι ήταν μια άσχημη χρονιά για μένα, αλλά την έχω αφήσει πίσω μου. Φέτος είναι μια χρονιά που την περιμένω με ανυπομονησία. Δουλεύω σκληρά ώστε να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται».

-Η ομάδα έχει φέτος και νέο προπονητή τον κ. Χατζηνικολάου. Δύο λόγια…

«Ακριβώς, εκτός από κινήσεις παικτών που έγιναν και θα γίνουν, φέτος η ομάδα έχει και νέο προπονητή. Από τις πρώτες μέρες δείχνει επαγγελματισμό και θέλει να μας περάσει το πνεύμα του νικητή».

-Και τέλος θέλω να μ αναφερθείς και στον κόσμο της ομάδας σου, που από την πρώτη μέρα έδει ως θα είναι δυναμικά στο πλευρό σας…

«Ο κόσμος του Άρηείναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Το έδειξε πέρυσι σε μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο, το έδειξε και φέτος στην πρώτη προπόνηση, ότι θα είναι μαζί μας. Τους περιμένουμε και ελπίζουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων μας για φέτος».

To Top