Ηρακλής: Παρέδωσε στον Γεραπετρίτη τα έγγραφα για το νέο γήπεδο

Σε πολύ καλό κλίμα και με θετική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του Γ.Σ. Ηρακλής με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εδώ και κάποιο διάστημα η προμελέτη για την ανάπλαση του γηπέδου του Ηρακλή στους Χορτατζήδες βρίσκεται στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα έλαβε χώρα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ αντιπροσωπείας του ΓΣ Ηρακλής και του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου ο ΓΣ Ηρακλής, οι εκπρόσωποι του «Γηραιού» παρέδωσαν τα απαραίτητα έγγραφα για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εισπράττοντας τη θετική ανταπόκριση της Πολιτείας.

Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου ο ΓΣ Ηρακλής αναφέρει:

«Σε πολύ καλό κλίμα και με θετική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του Γ.Σ. Ηρακλής με τον Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Τον Ηρακλή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Φώτης Θέος με τον Θάνο Τσουρέκα και τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου Δημήτρη Φινοκαλιώτη.

Οι εκπρόσωποι του Γ.Σ. σε συνέχεια της προηγούμενης επαφής τους, παρέδωσαν στον Υπουργό Επικρατείας τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Αυτό που εισέπραξαν είναι η θετική ανταπόκριση της Πολιτείας, προκειμένου να δωθεί ένα αίσιο τέλος και ο Ηρακλής να αποκτήσει το δικό του γήπεδο».

To Top