Ηρακλής Ροδίτσας για τον 29χρονο που πέθανε από ανακοπή στο γήπεδο: “Είχε κριθεί κατάλληλος να παίζει”

Ο Ηρακλής Ροδίτσας ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την Κυριακή άφησε την τελευταία πνοή του από ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο, είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε αγώνα την Κυριακή για το β’ τοπικό της Φθιώτιδας μεταξύ του Ηρακλή Ροδίτσας και της Δίβρη, ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έχασε τη ζωή του από ανακοπή. Ο άνδρας είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε μόνος του προς τα αποδυτήρια. Προτού κάνει μερικά βήματα, κατέρρευσε.

Ο διαιτητής του αγώνα και ο διασώστης του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 29χρονο, χωρίς αποτέλεσμα. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Τη Δευτέρα ο Ηρακλής Ροδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων και είχε κριθεί κατάλληλος να αγωνιστεί. Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Ροδίτσας:
“Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ. Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:
Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας”.

To Top