Ηρακλής: Σκέψεις για την Γ’ Κατηγορία ΕΠΣΜ

Από τη στιγμή που δεν προχωράει το project με τον Αρη Παλιοχωρίου (με την ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλής) όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Ακόμη και με την ολική επανεκκίνηση από την Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά από ένα καλοκαίρι που στο τραπέζι έπεφταν διάφορες σκέψεις και προτάσεις άλλων ΑΦΜ, μετά από ένα καλοκαίρι όπου καμία από τις προτάσεις δεν ξεκαθαριζόταν οριστικά για το πώς θα προχωρήσει μελλοντικά, λίγο μετά τα μέσα Σεπτέμβρη φαίνεται ότι μπαίνει ένα ακόμη ενδεχόμενο το οποίο θα αφορά τον Ηρακλή και μόνο τον Ηρακλή. Χωρίς δηλαδή την προοπτική άλλης ομάδας.

Αυτό το ενδεχόμενο έχει τη συμμετοχή του Ηρακλή από την Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Οπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, υπάρχει ενημέρωση από ανθρώπους του Γ.Σ. ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δηλωθεί συμμετοχή.

Σε αυτή την περίπτωση ο Ηρακλής θα παίξει με παιδιά από τις ομάδες Κ19 και Κ17, με δικαίωμα πάντως μετεγγραφών ως τις 31/10.

Η κλήρωση είναι να γίνει αυτή την Παρασκευή (20/9) αλλά μπορεί να πάρει αναβολή για την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη καθώς, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της ΕΠΣΜ, έχουν σταλεί τα σχετικά έγγραφα στην Ε.Π.Ο. για έγκριση.

 

To Top