Ηρωική πρόκριση της Γιουνάιτεντ με buzzer beater Ντιαλό σε μυθικό ματς με τη Λίβερπουλ (video)

Το γκολ του Αμάντ Ντιαλό στις καθυστερήσεις της παράτασης ολοκλήρωσε την ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην παράταση κόντρα στη Λίβερπουλ και της έδωσε πρόκριση θρίλερ στα ημιτελικά του FA Cup.

Η Λίβερπουλ ήταν έτοιμη δύο φορές φορές να πανηγυρίσει την πρόκριση αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της πήρε την μπουκιά στο τέλος, πρώτα στέλνοντας το παιχνίδι στην παράτση και ύστερα επικρατώντας 4-3 με ανατροπή στον εξτρά χρόνο, σκοράροντας με τον Αμάντ Ντιαλό στο 120+1′, σε μία συγκλονιστική αναμέτρηση για τα προημιτελικά του FA Cup.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” προηγήθηκαν με τον Σκοτ Μακτόμινεϊ, όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν ανατροπή στο τέλος του 1ου μέρους με τους Αλέξις Μακ Άλιστερ και Μοχάμεντ Σαλάχ, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές ευκαιρίες, αλλά να αφήνουν το καλό για το τέλος.

 

Ο Άντονι ισοφάρισε στο 87′, ο Μάρκους Ράσφορντ είχε τετ α τετ στις καθυστερήσεις κι ο Έλιοτ δοκάρι ενδιάμεσα, πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ της παράτασης. Ο Ράσφορντ στο 105′ και ο Ντιαλό στο 120+1′ έκαναν την απίστευτη ανατροπή κι έδωσαν στη Γιουνάιτεντ 11η πρόκριση εις βάρος της Λίβερπουλ στο κύπελλο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ονανά, Γουάν-Μπισάκα (71′ Μαγκουάιρ), Βαράν (85′ Ντιαλό), Λίντελεφ (106′ Μάουντ), Νταλότ, Μακτομινέι, Μέινου (80′ Έρικσεν), Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ, Χόιλουντ (71′ Άντονι)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Γκόμεζ (101′ Τσιμίκας), Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (76′ Μπράντλεϊ), Μακ Άλιστερ, Έντο, Σομποσλάι (71′ Έλιοτ), Σαλάχ (76′ Χάκπο), Νούνιες, Ντίας (114′ Κλαρκ)

 

To Top