Ηφαίστειο ο κόσμος, σήμανε την ανατροπή και συγκλόνισε! Παραμιλούσαν οι παίκτες… (video)

Δεν αποτελεί σίγουρα είδηση… Ο κόσμος του Άρη, οι οπαδοί της ομάδας αποτελούν την ψυχή της και δίχως αυτούς οι παίκτες χάνουν μία μεγάλη τους δύναμη. Στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν ένα… ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Κάτι τα γενέθλια του συλλόγου, κάτι το πάθος και η ανάγκη για τη νίκη, ο κόσμος έκανε μία απίστευτη κατάθεση ψυχής και βοήθησε την ομάδα, κυρίως όταν το σκορ δε βοήθησε να κερδίσει ο παιχνίδι.

Το έλεγαν και οι παίκτες, τόσο του Άρη, αλλά και του Πανιωνίου. «Νιώθαμε ότι ήταν κι αυτοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο». Βέβαια το γήπεδο δεν είχε την εικόνα που όλοι θα περίμεναν, διότι οι περίπου 15.000 που βρέθηκαν στις κερκίδες δεν ήταν ικανοποιητικό νούμερο, ωστόσο αυτοί έμοιαζαν με… θηρία στο κλουβί.

Όταν μάλιστα ο Τριανταφυλλάκος έγραψε το 3-2 το γήπεδο γκρεμίστηκε και ο κόσμος ένιωσε ότι το πήρε μόνος του το ματς. Οι παίκτες του Μασάδο μάλιστα το έλεγαν, όπως και ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής. «Πήραμε δύναμη από τον κόσμο, που δε σταμάτησε λεπτό. Είναι απίστευτο ότι συμβαίνει». Μάλιστα το τέταρτο γκολ από τον Ντάρσι Νέτο, απέβαλε το άγχος κι έκανε το τελευταίο δεκάλεπτο γιορτή, στην οποία ο λαός του Άρη τραγουδούσε, τι άλλο; Το «Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά και στα 100 θα είμαι πάλι εδώ, να σου τραγουδώ….». Χρόνια πολλά στην ομάδα της καρδιάς του. Στη γλυκιά του αγάπη…

  Eξαιρετικά αφιερωμένο

{youtube}Ev43M-8qqkk|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top