ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηφαίστειο το Κλεάνθης Βικελίδης, έτοιμη η “κιτρινόμαυρη λάβα” στο πλευρό της ομάδας!

Ηφαίστειο αναμένεται να θυμίζει σήμερα το Κλεάνθης Βικελίδης, έτοιμη η “κιτρινόμαυρη λάβα” από τις εκδηλώσεις των φίλων του Άρη στο πλευρό της ομάδας!

Ο κόσμος του Άρη βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο κι έστειλε ένα πρώτο… μήνυμα πρόκρισης ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να… ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Άλαν Πάρντιου, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα με μπροστάρη τον Super 3. Το κάλεσμα είχε δοθεί από από τη Δευτέρα για ραντεβού… συμπαράστασης εμψύχωσης της ομάδας και χθες οι φίλοι των κιτρινόμαυρων πήγαν στο Ρύσιο και με συνθήματα έδωσαν να καταλάβουν στους ποδοσφαιριστές πως “την πρόκριση την παίρνουμε ΕΜΕΙΣ”.

Με φωνές και συνθήματα, όπως μόνο ο κόσμος του Άρη γνωρίζει δόθηκε ένα ξεχωριστό χρώμα, τονωτική ψυχολογική ένεση, ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ψυχολογικές “ντόπες”, απαραίτητες σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει μια ολόκληρη πρόκριση στα ημιτελικά.

Ήδη τα εισιτήρια είχαν ζωηρή κίνηση και σήμερα οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα (19:30).

To Top