Η… άλλη πλευρά του Ρόι Κιν: Πώς βοήθησε ένα άρρωστο παιδί να γίνει καλά

Στα γήπεδα ήταν σκληροτράχηλος και συχνά ακόμη και αντιαθλητικός, πλέον ως σχολιαστής αγώνων παραμένει τραχύς, ωστόσο κατά βάθος ο Ρόι Κιν είναι… ψυχούλα.

Αυτό προκύπτει από όσα αποκάλυψε μια γιατρός για ένα περιστατικό που συνέβη πριν πολλά χρόνια, με τον Ιρλανδό τότε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βοηθά με τον τρόπο του ένα παιδί να αναρρώσει από σοβαρή ασθένεια.

«Είναι ό,τι πιο κοντινό έχω δει σε θαύμα των Χριστουγέννων. Πριν 20 χρόνια, είχαμε ασθενή ένα παιδάκι που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και έφτασε σε σημείο που να μην είμαστε βέβαιοι αν θα ζήσει. Χωρίς προβολή ή φανφάρες, ο Ρόι Κιν επισκέφτηκε το παιδί στο νοσοκομείο. Η παρουσία του έδωσε όση ενέργεια ήθελε το παιδί αυτό για να αντέξει. Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο καθηγητής παιδιατρικής με κάλεσε κλαίγοντας και φοβήθηκα για το χειρότερο. Όμως όχι, μου είπε πως το παιδί είχε παρουσιάσει εντυπωσιακή βελτίωση στην υγεία του και πως θα έπαιρνε εξιτήριο. Ευχαριστούμε Ρόι, ελπίζω να ξέρει πόση διαφορά έκανε στη ζωή ενός ανθρώπου», ανέφερε η γιατρός σε μήνυμά της στο Twitter που έγινε viral.

To Top