Η άλλη «όψη» της διάκρισης: ένα βραβείο θετικής… ενέργειας για τον Τάτο

Ο Ανδρέας Τάτος πήρε το πρώτο του… κιτρινόμαυρο βραβείο, το τρίτο ως MVP (είχε άλλα δυο ως παίκτης του Ατρόμητου). Μια διάκριση που ήρθε με μεγάλη πλειοψηφία (70%) και αποτελεί μια σημαντική ψυχολογική «ένεση» για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Τάτος ήρθε στον Άρη έχοντας μόλις 68 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια και ανέλαβε με το «καλημέρα» ρόλο ηγέτη. Πάνω του έπεσε αρκετό βάρος και αρκετή πίεση, σε μια ομάδα, όπως είναι η κιτρινόμαυρη, με πολλές αδυναμίες…

Στον πρώτο του αγώνα με την Κέρκυρα ήταν εκ των κορυφαίων του Άρη, ενώ ακολούθησαν οι εμφανίσεις του με ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Παναθηναϊκό. Στα δυο πρώτα παιχνίδια δεν είχε την απόδοση που θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του, ενώ την Κυριακή έδειξε σημάδια βελτίωσης και αγωνιστικής ανάτασης.

Μπορεί με τη στενή έννοια του όρου να μην ήταν ο «πρώτος» του γηπέδου, αλλά στο πρόσωπό του, επιβεβαιώθηκε η γενικότερη προσπάθεια αναγέννησης του Άρη που συνδυάστηκε με την επιστροφή στις νίκες. Αυτή είναι η πιο ουσιαστική ερμηνεία.

Η διάκριση στο «δεκάρι» των κίτρινων σίγουρα θα αποτελέσει μια ψυχολογική «ένεση» στον ποδοσφαιριστή. Την χρειάζεται τούτες τις ώρες ο ίδιος και κυρίως όλος ο Άρης. Η ομάδα διψάει για θετική… ενέργεια και η διάκριση του Τάτου ως MVP της 22ης αγωνιστικής δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Και κάτι άλλο σημαντικό, για να μην γίνει κάποια παρανόηση: το να παίζει καλά ο Τάτος και να κερδίζει ο Άρης από δω και πέρα είναι σίγουρα πιο «βαριά» και σημαντικά από τέτοια βραβεία, τα όποια παίζουν έναν διαφορετικό ρόλο.

Δείτε εδώ την τελική ψηφοφορία και τη φωτογραφία που “ανέβασε” η κίτρινη ΠΑΕ για την διάκριση του Τάτου

To Top