ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η άμυνα τα περισσότερα διλήμματα στο μυαλό του Μάντζιου για το Αγρίνιο…

Η τετράδα της άμυνας, αλλά και η θέση του τερματοφύλακα συγκεντρώνουν τα περισσότερα διλήμματα του Άκη Μάντζιου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, είδε τον Μάριο Σιαμπάνη χθες να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τώρα καλείται να αποφασίσει ποιος από τους τρεις, Κουέστα-Μπουσέ-Σιαμπάνης, θα ξεκινήσει βασικός.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει αυτή τη στιγμή ένα προβάδισμα, καθώς έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ήταν πολύ καλός και στα δύο ματς της Εθνικής Ελπίδων, επομένως είναι ο μοναδικός με ρυθμό από τους συμπαίκτες του.

Κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα το βράδυ, ο Κριστιάν Γκάνεα θα έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη καθώς ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ρουμανίας. Τα ματς που έπαιξε με την εθνική του ομάδα του έχουν δώσει ρυθμό, κάτι αρκετά σημαντικό, όμως έχασε πολύ μεγάλο μέρος της προετοιμασίας για τον αγώνα του Αγρινίου.

Δεν αποκλείεται, ο Άκης Μάντζιος να χρησιμοποιήσει και πάλι ως αριστερό μπακ τον Σάκιτς και να παίξει δεξιά ο Σούντγκρεν, όπως ακριβώς έγινε στα δύο τελευταία ματς. Φυσικά, οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει πάρει ο 51χρονος κόουτς.

Καταληκτικά, ενδιαφέρον θα έχουν οι επιλογές και στο κέντρο της άμυνας. Ο Ροζ είναι στην διάθεση του προπονητή του (απουσίασε με Αστέρα λόγω καρτών) και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Γάλλος φαίνεται πως θα είναι “σίγουρος” για το αρχικό σχήμα με τους Δεληζήση και Μπεναλουάν να διεκδικούν μία θέση.

To Top