ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η άμυνα “φωνάζει” για ενίσχυση…

Ο Άρης κατάφερε, χάρις σε δύο τέρματα του Ντάρσι Νέτο να πετύχει την πρώτη του νίκη, στο τρίτο κατά σειρά φετινό φιλικό ματς της προετοιμασίας του.

Τα κενά, ωστόσο, στην άμυνα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Άρης πρέπει σύντομα να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Η αξιόλογη-αξιότιμη προσπάθεια του Βασίλη Ρόβα σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του, δεν μπορεί να αποτελέσει σταθερά για τη φετινή σεζόν.

Ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε, ξεκίνησε τις προπονήσεις, ωστόσο χθες έμεινε στην κερκίδα. Απολύτως φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς, πως δεν έχει ακολουθήσει ούτε μία μέρα την προετοιμασία της ομάδας. Υπολείπεται τόσο σε φυσική κατάσταση που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Επί της ουσίας, έχει μείνει μόνος ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος δείχνει ότι χρειάζεται έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή δίπλα του, για να μπορέσει και ο ίδιος να απελευθερωθεί από το άγχος, που πέφτει όλο πάνω του.

Η απόκτηση τουλάχιστον δύο αμυντικών, πρόκειται να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, αρκεί να γίνει άμεσα, ώστε να μπει στην τελική του ευθεία το “μοντάρισμα” για τη νέα σεζόν, με το ρόστερ πλήρως συμπληρωμένο.

To Top