ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η άρση του ban δίνει «οξυγόνο» και για  παίκτες από τους Νέους του Άρη

Την άρση του ban περιμένουν άπαντες στον Άρη προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Στα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ συμπεριλαμβάνεται και η προώθηση παικτών από τους Νέους του Άρη, τις ομάδες δηλαδή Κ17 και Κ19. Δύο εξ αυτών είναι ο Χρήστος Μαρμαρίδης και ο Παναγιώτης Σενγκέργκης, οι οποίοι προπονούνταν τους τελευταίους μήνες με τη μεγάλη ομάδα, με τον δεύτερο μάλιστα να φτάνει μια ανάσα από το να αγωνιστεί την περασμένη σεζόν ως επαγγελματίας.

Το προπονητικό τιμ τον είχε επιλέξει για να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ενδεχομένως να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο (2-0) στις 2 Φεβρουαρίου, ωστόσο το ban δεν επέτρεπε ούτε την υπογραφή συμβολαίων παικτών από τις υποδομές της ομάδας.

Ο Σενγκέργκης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός. Με την Κ19 του Άρη είχε ση σεζόν που ολοκληρώθηκε 23 παιχνίδια με ένα γκολ, ενώ ο Μαρμαρίδης -αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ και χρησιμοποιήθηκε ακόμα ως αριστερό εξτρέμ- είχε 22 παιχνίδια με τρία γκολ.

Αμφότεροι αναμένεται πως θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο καθώς έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ δεν αποκλείεται να ανέβουν ένα-δύο παιδιά ακόμα που ξεχώρισαν από την παρουσία τους στους Νέους του Άρη.

To Top