ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η έκπληξη με την “κιβωτό” των αναμνήσεων του Λεκμπέλο και ο φίλος από τα παλιά (photos)

H Τετάρτη 17 Μαΐου ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια του Άρη και κυρίως για τον ίδιο τον Αρτούρ Λεκμπέλο. Ο 51χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη κατάλαβε με πράξεις ότι στον πιο δύσκολο αγώνα του, αυτόν για την ίδια του τη ζωή, δεν είναι μόνος. Το αντίθετο, έχει “συμπαίκτες” και υποστηρικτές για να ανέβει τον “γολγοθά” του.

Η “αγκαλιά” μεγάλωσε και τα στηρίγματά του είναι αμέτρητα, προκειμένου να βγει νικητής στη μάχη που δίνει με αντίπαλο μια σπάνια και επιθετική ασθένεια, όπως αυτή που πάσχει. Υπενθυμίζεται ότι σταδιακά του προκαλεί νέκρωση των κυττάρων και μυϊκή παράλυση. Βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, με εμφανή τα συμπτώματα στην ακινησία των άνω άκρων και πλέον είναι απαραίτητη η μεταφορά του Αρτούρ και υποβολή του σε ειδική θεραπεία, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού (Γερμανία ή Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).

Ο Λεκμπέλο ένιωσε την Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης την τεράστια αυτή “αγκαλιά” και τη ζεστασιά της και δεν έκρυψε την συγκίνησή του. Έδωσε υπόσχεση ότι θα παλέψει, όντας κι ο ίδιος μαχητής…

Μια από τις ξεχωριστές στιγμές ήταν η συνάντηση που είχε με έναν επί πολλά χρόνια φίλο του, τον Δημήτρη Κούλη, ο οποίος αποτελεί πιστό υποστηρικτή του Άρη επί δεκαετίες και ήταν από τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής καριέρα στο πλευρό του Λεκμπέλο. Ο Κούλης του επιφύλασσε μάλιστα και μια όμορφη έκπληξη, φέρνοντας στο γήπεδο μια μικρή “κιβωτό” με παλιές φωτογραφίες από τότε που ο Λεκμπέλο έλαμπε στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και μια χαρακτηριστική με τον τότε συμπαίκτη του Μιρέλ Γιόσα.

Η συγκίνηση και των δυο μεγάλη, με τον Λεκμπέλο να δίνει την υπόσχεση ότι θα παλέψει μέχρι τέλους!

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που γύρισαν τον χρόνο πίσω… Χαρακτηριστικοί και οι τίτλοι των τότε εφημερίδων όπου τον αποκαλούσαν αρχικά Λοκμπέλο:

To Top