Η “έκρηξη” Παπαγεωργίου που παραλίγο να τα τινάξει όλα στον αέρα! (photo)

Ιδιαίτερα… εκρηκτική ήταν και η σημερινή γενική συνέλευση, με αποκορύφωμα την “έκρηξη” Παπαγεωργίου, όπου όλα πήγαν να τιναχθούν στον αέρα!

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Παπαγεωργίου αντέδρασε σε ερωτήσεις μελών για το τεχνοκρατικό πλάνο που έχει στα χέρια του και σκοπεύει να εφαρμόσει στον σύλλογο. Το γεγονός ότι έκανε λόγο για τριετή προγραμματισμό προκάλεσε απορίες στην αίθουσα. Πολλοί ζήτησαν ένα λειτουργικό πλάνο για τους επόμενους 8 μήνες που προβλέπεται ως διοίκηση το σχήμα του κ. Παπαγεωργίου.

«Με λιθοβολείτε συνεχώς με ερωτήσεις. Είμαι καθαρός δεν φοβάμαι να σας απαντήσω σε ότι θέλετε αλλα αναρωτιέμαι αν κάνατε τα ίδια και στους προηγούμενους διοικούντες του Ερασιτέχνη. Με κάνετε να νιώθω πως έκανα λάθος που θέλω να εμπλακώ στον Άρη. Nιωθω ότι με αναγκάζεται να απολογηθώ για μια θητεία που ποτέ δεν έκανα», τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Παπαγεωργίου.

«Εν θερμώ» ο Χάρης Παπαγεωργίου ζήτησε να αποσύρει την υποψηφιότητα του και έφυγε από την αίθουσα, ενώ στην συνέχεια οι συνεργάτες του προσπάθησαν να τον μεταπείσουν!

Πέρασαν αρκετά λεπτά της ώρας, με τον παλαίμαχο άσο, να σχηματίζει γύρω του “πηγαδάκια”, όπου επαναλάμβανε την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν στην αίθουσα.

Τελικά ο Παπαγεωργίου με τα πολλά επέστρεψε στην αίθουσα και η γ.σ. συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε.

To Top