ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η έκρηξη Χάνλαν, η διαιτησία και το παθητικό στα εκτός έδρας-Κοστίζει η απουσία Κέλι!

Αν κάποιος δια γυμνού οφθαλμού δει την εμφάνιση του Άρη με τον Ηρακλή θα πει ότι πάλεψε μέχρι τέλους.

Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αλλά θα πρέπει να δούμε την εμφάνιση από όλες τις οπτικές. Ο Άρης δεν είχε τον Κέλι εδώ και 2 μήνες που δίνει 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά ο Αμερικανός συνεχίζει να αφήνει την ομάδα κενή στη θέση του σέντερ χωρίς να έχει ιδιαίτερη έγνοια να επιστρέψει και αυτό κοστίζει. Προβλήματα έχουν όλοι στη ζωή τους, είναι θέμα αντίληψης.

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Χάνλαν να βάζει 24 πόντους, αλλά σε λάθος στιγμή.  Ο Καναδός άσος  είχε εκπληκτική ευστοχία και έδειξε πως θα είναι μάχιμος στα επόμενα ματς. Τώρα, αν άργησε να μπει στο ματς δεν μπορεί να το πει κανένας. Ο Άρης είχε σε καλή ημέρα τον Ουίλιαμς και τον Τζούστον, οπότε μέχρι το 28ο λεπτό ήταν μέσα στο ματς. Ο Καναδός με αυτήν την εμφάνιση έδειξε ότι θα είναι μάχιμος για τη συνέχεια, μιας και ο Κάουαν έχει επιβαρυνθεί  πάρα πολύ!

Όσο για τη διαιτησία, δεν έδινε ξεκάθαρα φάουλ μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, συνεχίζοντας όσα έγιναν με Προμηθέα. Θα η διοίκηση να υπογραμμίσει τη δίκαιη αντιμετώπιση που πρέπει να έχει ο Άρης σε όλα τα ματς.

Τέλος, ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε αρκετά στους 58 πόντους που δέχτηκαν οι “κίτρινοι” στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή, ο οποίος συνολικά σκόραρε 91 πόντους. Γενικότερα, είναι υψηλό το παθητικό του Άρη σε εκτός έδρας ήττες.

Ο Άρης έχει ανάγκη όλους τους παίκτες και θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να επιστρέψει ο Κέλι. Ο Σχίζας επέστρεψε, ο Σιδηροηλίας σύντομα και ο Χάνλαν είναι πίσω…

To Top