Η ένοχη σιωπή Γραμμένου για το… κόλπο γκρόσο για πολυϊδιοκτησία και οπλοφόρους!

Ο Βαγγέλης Γραμμένος φιλοξενούμενος στο κανάλι του μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, κατάφερε να πει πολλά, χωρίς να πει το… παραμικρό επί της ουσίας. Παίζοντας “εντός έδρας” απέφυγε να μιλήσει για καυτά θέματα όπως το… κόλπο γκρόσο που επιχείρησε το καλοκαίρι για πολυϊδιοκτησία και οπλοφόρους! Μια σιωπή για δυο μείζονος σημασίας θέματα, που δείχνει ενοχή.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ -κατά δήλωση Σαββίδη “ο Γραμμένος είναι δικό μας”, η οποία έγινε τον Μάρτιο του 2017- δεν είπε τίποτα για την φιλότιμη προσπάθεια του να περάσει εν μέσω… θέρους ο κανονισμός που να επιτρέπει την πολυϊδιοκτησία, όπως και το να… μαλακώσουν οι ποινές για την συμπεριφορά των παραγόντων. Με αλλά λόγια για να εκπέσει π.χ. η ποινή για το ντου με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο από τρία χρόνια σε ένα. Προφανώς δεν ρωτήθηκε… Προφανώς και να υπήρχε ερώτηση δεν θα ήθελε να απαντήσει.

Όπως και δεν είπε το παραμικρό, για το καθεστώς των δανεικών που δεν παίζουν σε όλα τα ματς αλλοιώνοντας την πραγματικές συνθήκες του πρωταθλήματος. Ε, και; Δικό του πρόβλημα είναι; Αυτός είναι ένας απλός δικηγόρος και διπλωμάτης που η μοίρα τον έφερε στην κορωνίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Δεν είναι… θεός.

Όπως και δεν είπε το παραμικρό (μάλλον δεν ρωτήθηκε), γιατί π.χ. στα παιχνίδια του Άρη που βγήκε στην πρώτη πεντάδα δεν υπήρχαν ξένοι διαιτητές. Λεπτομέρειες.

Επίσης πιάστηκε… αδιάβαστος. Είπε ότι η διερεύνηση για τυχόν σχέση επιρροής μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Ξάνθης, μετά την έγγραφη καταγγελία του Ολυμπιακού, εμπίπτει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της ΕΕΑ και ότι η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ μόνο θα συνδράμει, δίνοντας στοιχεία. Σύμφωνα με νομικές αναλύσεις που μεταδόθηκαν στα ραδιόφωνα της Αθήνας, αποκαλύπτεται ότι βάσει των κανονισμών του ποδοσφαίρου η ΕΠΟ είναι αρμόδια να επιληφθεί της καταγγελίας!

Πώς όμως να το κάνει; Ποιον να δυσαρεστήσει; Μπορεί να το κάνει άλλωστε χωρίς συνέπειες;

Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο της ΕΠΟ και στο καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι να βρει την… γραμμή του VAR.

To Top