ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η έξοδος στην Ευρώπη δεν σημαίνει τέλος της σεζόν! Ο Άρης θέλει δύο “τρίποντα” με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Το γεγονός ότι ο Άρης εξασφάλισε την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τρίτη σερί χρονιά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθήματος, δεν σημαίνει… τέλος των υποχρεώσεών του. Οι κίτρινοι θα κυνηγήσουν όπως πρέπει τα δύο επόμενα “τρίποντα”.

Μετά την χθεσινή ήττα στην Τούμπα ο Άρης έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης, που ήταν ο δεύτερος στόχος της σεζόν, όπως αυτή εξελίχθηκε στην πορεία.

Ωστόσο οι κίτρινοι έχουν ελπίδες για την τρίτη θέση και είναι το φαβορί σήμερα, γιατί την κατέχουν με 59 βαθμούς, έναντι 58 της ΑΕΚ.

Πέρα από τον βαθμολογικό στόχο, ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πετυχημένη σεζόν, μη αφήνοντας κάποιες μέτριες εμφανίσεις στα πλέι οφ να επισκιάσουν όλα όσα έκαναν από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στόχος του Άρη είναι οι δύο νίκες με Παναθηναϊκό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός) ώστε η ομάδα να διατηρήσει τουλάχιστον τα κεκτημένα της τρίτης θέσης και να κλείσει τη σεζόν με τον τρόπο που αρμόζει για τη προσπάθεια που έγινε φέτος.

To Top