Η ίδια επιτροπή (με πολλή… Αρκαδία) είχε “καρατομήσει” τον Αγκάνθο και αθώωσε τη μούντζα!

Είναι γνωστό πλέον ότι ολοκληρώθηκε στην Πειθαρχική επιτροπή το «έγκλημα» του Μιχάλη Βοσκάκη. Η αρμόδια επιτροπή προσυπέγραψε το φύλλο αγώνα του Ρεθυμνιώτη διαιτητή και οι κίτρινες κάρτες-σκάνδαλο παρέμειναν!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Η… αμφιλεγόμενη επιτροπή που αποτελείται από τους Χαρίλαιο Κλουκίνα, Στέφανο Στεφανόπουλο, Άγγελο Κατσίμπα, Στυλιανό Βασιλειάδη, ελαφρά την καρδία, επικύρωσε το φύλλο αγώνα της ντροπής που διαμόρφωσε ο Βοσκάκης και ενέκρινε την ισχύ των καρτών. Και λέμε αμφιλεγόμενη γιατί πολύ απλά έχει… παρελθόν.

Είναι η ίδια επιτροπή που υπέγραψε την τιμωρία-καρατόμηση του Αγκάνθο πέρσι με 4+1 αγωνιστικές βάσει των όσων έγραψε ο Στυλιάρας στο φύλλο αγώνα με τον Ατρόμητο! Είναι επίσης η ίδια επιτροπή που είχε σβήσει την μούντζα του Σαλπιγγίδη εξαφανίζοντας την ποινή των έξι αγωνιστικών σε μια. Μόνο συγγνώμη που δεν ζήτησε τότε!

Για όσους δεν γνωρίζουν καλά, ο περιβόητος κύριος Κλουκίνας που είναι επικεφαλής της επιτροπής, είναι ο γνωστός 58χρονος δικαστικός, που κατάγεται από τα Τρόπαια Αρκαδίας. Μία περιοχή που απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την… Τρίπολη. Και ήταν αυτός που πήρε καθοριστικές αποφάσεις πριν από δυο χρόνια, με αποτέλεσμα να παραμείνει ο Αστέρας στην μεγάλη κατηγορία στα χαρτιά, ενώ είχε υποβιβαστεί στα γήπεδα!

Και το πιο ωραίο; Το ένα καλοκαίρι βρήκε τον τρόπο για να διατηρήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα και το περασμένο Μάιο ζήτησε από τους πολίτες της Αρκαδίας να τον ψηφίσουν, κατεβαίνοντας στον πολιτικό στίβο, με το ψηφοδέλτιο της «Κοινωνικής Συμφωνίας», με το κόμμα δηλαδή που δημιούργησε ο Χάρης Καστανίδης (σε συνεργασία με την Λούκα Κατσέλη).

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

To Top