Η Ίντερ Μαϊάμι υποσχέθηκε στον Μέσι ότι θα μπορέσει να αποχαιρετήσει τον κόσμο της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι  με τον τρόπο που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας, στην οποία αγωνίστηκε 21 χρόνια (συμπεριλαμβανομένου των Ακαδημιών).

Ο Χόρχε Μας, ένας από τους συνεργάτες της Ίντερ Μαϊάμι και βασικός συντελεστής στην άφιξη του Αργεντινού σταρ στην ομάδα του MLS, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Athlete’s Club διαβεβαίωσε ότι ο Μέσι θα έχει την ευκαιρία να πει “αντίο” στον κόσμο του “μπλαουγκράνα”.

Συγκεκριμένα, αν ανέφερε ότι ο ίδιος έχει δώσει ότι τη δέσμευσή του στον παγκόσμιο πρωταθλητή: “Του έδωσα τη δέσμευσή μου ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν τα επόμενα χρόνια, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του στη Βαρκελώνη. Είτε θα πάει εκεί η Ίντερ Μαϊάμι είτε θα οργανώσουμε κάποιο είδος αγώνα”, ανέφερε και συνέχισε:

“Πάντα φιλοδοξούσα να φέρω τον Μέσι. Όλοι μού έλεγαν ότι ήμουν τρελός που πίστευα ότι θα έρθει στην Ίντερ Μαϊάμι. Τι καλύτερο από το να μπορεί να έρθει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο στο Μαϊάμι, που μπορεί να χαίρεται με τη γυναίκα του, με τα παιδιά του!.

 

To Top