ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αβεβαιότητα και η γενική συνέλευση

Η αβεβαιότητα και οι μέρες της αγωνίας που συνεχίζονται στον Άρη, θέτει ανοιχτά πλέον το θέμα της γενικής συνέλευσης από τον Ερασιτέχνη και της δρομολόγησης εξελίξεων που θα έχει μια σταθερή λύση στο τιμόνι του ποδοσφαίρου.

Ο Ιούνιος τελειώνει, κανείς δεν γνωρίσει πώς θα διαμορφωθεί η “επόμενη μέρα” και όπως τονίζεται από αρκετές πλευρές υπάρχει ως επιχείρημα η προετοιμασία της ομάδας, η οποία δεν μπορεί να περιμένει ως τον Αύγουστο, οπότε και αναμένεται να επικυρωθεί η άνοδος στη Football League.

Από κει και πέρα, το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει τη “νέα ΠΑΕ”. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σάιτ της Nova: “Ισως, όμως, τα αίτια αυτής της πίεσης να είναι βαθύτερα και να έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο ο οποίος θα αναλάβει τη νέα ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί, φεύγοντας από τη σκέπη του ΑΣ. Θα είναι ο Αλεξ Κάλας ή κάποιος άλλος;  
 
Θέμα συζήτησης, επίσης, η μετοχοποίηση των χρημάτων που έχει βάλει η νυν διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι απόψεις διίστανται σχετικά με το εάν και κατά πόσο μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που μιλάμε, πια, για δημιουργία ανώνυμης εταιρίας. Το ποσό που θα οριστεί, ως μετοχικό κεφάλαιο, στη γενική συνέλευση (όποιο κι αν είναι αυτό) θα πρέπει να καταβληθεί ‘’ζεστό’’ στην τράπεζα με ότι αυτό συνεπάγεται…”

To Top