ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αβεβαιότητα στην χώρα, οι αναβολές των ραντεβού και η γενική συνέλευση για το “αύριο” του Άρη

Τη στιγμή που η Ελλάδα κρέμεται από μια… κλωστή σε οικονομικό επίπεδο, όλη η χώρα βλέπει με κομμένη την ανάσα τις πολιτικές εξελίξεις και οι τράπεζες κλείνουν μέχρι τις 7 Ιουλίου, γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να γίνει κάποια επί της ουσίας σοβαρή συζήτηση αναφορικά με την “επόμενη μέρα” του Άρη.

Σε συνδυασμό παράλληλα με την αβεβαιότητα και τη ρευστότητα που παρατηρείται στο θέμα της ανόδου, “παραλύουν” προς το παρόν σχεδόν όλες οι εξελίξεις, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει στην Αλκμήνης.

Το ραντεβού Ερασιτέχνη-Καλαϊτζίδη, πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, καθώς ούτε και χθες συναντήθηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο οι δύο πλευρές, προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά και όχι επιδερμικά όπως την προηγούμενη Τρίτη για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το διήμερο που ακολουθεί χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σημαντικό, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη βάση δεδομένων, πάνω στην οποία θα συζητήσουν οι δύο πλευρές και θα θέσουν επί τάπητος τις προθέσεις τους.

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη αφήνεται να εννοηθεί, ότι εφόσον υπάρξει η διαβεβαίωση από πλευράς διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος για θετική έκβαση τη προσπάθειας της ανόδου, θα προκηρυχθεί άμεσα γενική συνέλευση, ίσως ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σε αυτή, όπως είναι γνωστό, θα προκηρυχθεί από το σώμα το μετοχικό κεφάλαιο της υπό ίδρυσης νέας ΠΑΕ, ενώ θα οριστεί και η διορία που δίνεται προς κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο να καταθέσει στον Ερασιτέχνη το πλάνο και την οικονομική του πρόταση.

 

To Top