Η αγάπη για τον Άρη δεν έχει σύνορα: Από το Τελ Αβίβ, μέλος στον ΑΣ!

Ισραηλινός φίλος του Άρη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με την ευκαιρία έγινε μέλος στον Ερασιτέχνη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Είναι γνωστό ότι το μεγαλείο του ΑΡΗ δεν περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα. Ο σύλλογός μας έχει φίλους σε όλες τις άκρες της γης και όχι μόνο αυτό: Προσελκύει μέλη από όλο τον κόσμο.

Πιο πιστή απόδειξη από τον Ερέζ Μπερκ, ίσως να μην υπάρχει. Ο Ισραηλινός φίλαθλος ταξίδεψε από το Τελ Αβίβ στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Π.Α.Ο.Κ. και δεν έχασε την ευκαιρία να εγγραφεί στον Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Ο Μπερκ έγινε μέλος του Ερασιτέχνη, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τον ΑΡΗ δεν έχει σύνορα, αλλά και δείχνοντας το δρόμο σε όσους ακόμα δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο θεματοφύλακα του συλλόγου».

Η αγάπη για τον Άρη δεν έχει σύνορα! Από την Ιταλία στο Nick Galis Hall για χάρη του Αυτοκράτορα! (photos)

Η αγάπη και ο θαυμασμός για τον Άρη δεν έχουν σύνορα… Μία οικογένεια από την Ιταλία βρέθηκε σήμερα Σάββατο (18/4) στο «Nick Galis Hall» για να δει από κοντά το γήπεδο στο οποίο έχουν γραφτεί πολλές από τις «χρυσές» σελίδες του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Paulo Pomponi, δήμαρχος του Montaione, μετά από επικοινωνία με το σύνδεσμο φιλάθλων Άρη «Ιερολοχίτες», βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Patricia και το γιο τους, Francesco, στη Θεσσαλονίκη. Αποκλειστικός σκοπός του ταξιδιού τους ήταν να δώσουν το «παρών» στο «Nick Galis Hall». Είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους για να παραβρεθούν στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, πριν γίνει γνωστό ότι ο αγώνας θα αναβληθεί λόγω των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το εν λόγω ταξίδι ήταν δώρο γενεθλίων από τους γονείς προς τον Francesco!

Αυτό δεν τους εμπόδισε να έρθουν στο γήπεδο και να ξεναγηθούν στους χώρους του, μαζί με την αντιπροσωπεία των «Ιερολοχιτών» των οποίων είναι καλσεμένοι . Επισκέφθηκαν στα γραφεία της ομάδας, είχαν συνομιλία με τον πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, στη συνέχεια πήγαν στο ARIS LEGEND STORE και παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης του Άρη, η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι στο «Nick Galis Hall».

«Έμαθα τον Άρη από τα βίντεο που είδα στο youtube. Πραγματικά, με εντυπωσίασε ο κόσμος της ομάδας και έγινα οπαδός της», είπε ο Francesco, ο οποίος παίζει μπάσκετ στην ομάδα ABC και συνέχισε: «Είπα στους γονείς μου «θέλω να πάω σ’ αυτό το γήπεδο». Δυστυχώς ο αγώνας που επρόκειτο να δούμε αναβλήθηκε, όμως σίγουρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξανάρθουμε εδώ».

Πηγή: arisbc.gr

 

 

To Top