ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η… αγάπη διαρκείας συνεχίζεται: Εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου από την ΚΑΕ Άρης!

Η… αγάπη διαρκείας συνεχίζεται: Εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου από την ΚΑΕ Άρης!

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, βλέποντας ότι τη «δίψα» του κόσμου για να στηρίξει τον ΑΡΗ ως το τέλος μιας σεζόν που εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον, βγάζει στην κυκλοφορία εισιτήρια διαρκείας του β’ γύρου της Basket League.

Το γεμάτο «Nick Galis Hall» έχει γίνει και πάλι σημείο αναφοράς. Πλέον, οι φίλοι του ΑΡΗ που δεν το έκαναν στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τη θέση τους στις κερκίδες έως το τέλος, παίρνοντας και ένα… δώρο: Στο «πακέτο» του β΄ γύρου συμπεριλαμβάνεται και ο προσεχής αγώνας με τον Κολοσσό H Hotels, ο τελευταίος εντός έδρας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας, ο ΑΡΗΣ δίνει κρίσιμους αγώνες στο «σπίτι» του, απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, το Περιστέρι, τον Ιωνικό και τον Προμηθέα.

Στο «πακέτο» συμπεριλαμβάνονται και όλοι οι αγώνες των play offs (όπως ισχύει και με τα διαρκείας που βγήκαν στην αρχή της χρονιάς), κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του ΑΡΗ που θα αγοράσουν τα διαρκείας του β’ γύρου μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εναπομείναντα ματς της σεζόν σε προνομιακές τιμές.

Ενημερώνουμε ότι οι εκπτώσεις που ανακοινώθηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ισχύουν για τα εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου, ενώ τα εισιτήρια για τις θύρες 5-6 θα διατίθενται από τους συνδέσμους φιλάθλων του ΑΡΗ.

Η… αγάπη διαρκείας για τον ΑΡΗ δε σβήνει. Αντίθετα, φουντώνει. Ραντεβού στο «Nick Galis Hall» για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις”!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Β΄ΓΥΡΟΥ

ΘΥΡΑ-ΕΣ ΤΙΜΗ
1-4-7-10 75,00
2-3 Α 125,00
2-3 Β 80,00
8-9 Α 100,00
8-9 Β 80,00
GOLD 350,00

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου γίνεται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 18:00) στην μπουτίκ της και από την πλατφόρμα της VIVA στην εξής διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-diarkeias-2022-2023/

To Top