ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αγαστή συνεργασία είναι το πρώτο μέλημα για Άρη και Σανικίτζε

Η απειρία που έχει ο Βίκτορ Σανικίτζε ως στέλεχος μιας ΚΑΕ είναι δεδομένη. Πρώτη φορά θα κάνει αυτό που πρόκεται να ξεκινήσει (εφόσον όλα πάνε καλά) στον Άρη, αλλά το κυριότερο για να βοηθηθεί και να πετύχει είναι να βρει κοινό τόπο συνεργασίας με την διοίκηση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Προφανώς για να προταθεί στον Γεωργιανό πόστο στην ΚΑΕ, ο Δημήτρης Γουλιέλμος έκρινε ότι μπορεί ο Σανικίτζε να προσφέρει στον Άρη. Το θέμα είναι να δώσει ο ίδιος ο Γουλιέλμος και η διοίκηση της ΚΑΕ το πεδίο στον Σανικίτζε να δράσει.

Αυτό σήμερα δεν μπορεί να το ξέρει κανείς ότι θα συμβεί. Είναι μια διαδικασία που θα μάθουν όλοι όταν οι δύο πλευρές “τριφτούν” στην καθημερινότητα, στα εύκολα και τα δύσκολα, συμφωνήσουν, διαφωνήσουν, αποφασίσουν για πράγματα που αφορούν το τμήμα μπάσκετ.

Ο Σανικίτζε έχει κάποιες σκέψεις, έχει κάποιες ιδέες, έχει σαφώς πολλές επαφές στο εξωτερικό που μπορούν να φανούν χρήσιμες στον Άρη, αλλά βέβαια το σημαντικότερο είναι να καταφέρει να βρει κοινό τόπο συνεργασίας με τους ανθρώπους της διοίκησης στην διάρκεια του χρόνου.

To Top