Η αγκαλιά των φίλων του Άρη στον Δημήτρη μεγαλώνει κάθε μέρα (photo)

Περίπου 250 φίλοι του Άρη έχουν προμηθευτεί τις λαμπάδες που έχουν δημιουργηθεί για τον Δημήτρη Πιπερίδη ως ελάχιστη βοήθεια για να μπορέσει να επανέλθει και πάλι στην κανονικότητα και να βρεθεί ξανά δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Άρης αναφέρει:

Η ανταπόκριση του κόσμου του ΑΡΗ στο κάλεσμα του Α.Σ. για συμπαράσταση στον Δημήτρη Πιπερίδη, ο οποίος δίνει τη μεγάλη μάχη για να επανέλθει στην κανονικότητα μετά από το τροχαίο του 2017 στο οποίο ενεπλάκη, είναι με μία λέξη συγκινητική.

Από τις 5 Απριλίου, όταν έγινε η πρώτη έκκληση για την αγορά των «κιτρινόμαυρων» πασχαλινών λαμπάδων προς αρωγή του Δημήτρη, έχουν διατεθεί περίπου 250. Υπενθυμίζεται ότι οι λαμπάδες είναι δημιουργία της μητέρας του, Ελένης Γεωργαλή, η οποία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του σ’ αυτόν το μεγάλο αγώνα.

Η διάθεση συνεχίζεται καθημερινά από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην οδό Παπαναστασίου, από τις 11:00 έως τις 15:00. Ο ΑΡΗΣ είναι μία οικογένεια και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως όταν ένα μέλος αυτής της οικογένειας έχει ανάγκη, όλοι στέκονται στο πλευρό του.

Η αγκαλιά του ΑΡΗ στον Δημήτρη μεγαλώνει καθημερινά

Η αγκαλιά του ΑΡΗ στον Δημήτρη μεγαλώνει καθημερινά

Δημοσιεύτηκε από Α.Σ. ΑΡΗΣ – ARIS A.C. (Official) στις Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

To Top