ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αγωνιστική… μαγκιά, το “όπλο” του κόσμου και ανάσα από την αύξηση του μετοχικού!

Ο Άρης κόντρα στον Προμηθέα, εφάρμοσε τον… νόμο του Παλέ, κόντρα σε αντιπάλους και τη διαιτησία επέδειξε αγωνιστική… μαγκιά και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας ότι εάν δεν είχε τα βαρίδια του παρελθόντος, θα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλότερα!

Η προσπάθεια με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζεται, τη στιγμή που όλοι συμφωνούν ότι παίζει και θα παίζει μεγάλο ρόλο το “όπλο” του κόσμου, που αποτελεί πάντα την μεγάλη δύναμη του Άρη. Το κάλεσμα της ΚΑΕ πριν από το ματς της Κυριακής ήταν δεδομένο, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο βοήθησαν τα μέγιστα και η συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και πολύ καιρό, αφορά την ανάσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στον Άρη ευελπιστούν σε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στο εξής, τόσο με την βοήθεια του απλού κόσμου όσο και των επιφανών Αρειανών. Γεμίζοντας το “ντεπόζιτο” με την στήριξη του κόσμου, μέσα από μια δυναμική που θα δώσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η συνέχεια, το μέλλον μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως σημείωναν και χθες στην ΚΑΕ Άρης: “Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και η ΑΜΚ θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να γίνει «ένα» μ’ αυτήν. Η προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας συνεχίζεται αδιάκοπα και σε συνδυασμό με το μαχητικό σύνολο που παρουσιάζει στο παρκέ η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, η οποία πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει ο κόσμος ακόμα πιο κοντά στον ΑΡΗ, μέσω της συμμετοχής στην ΑΜΚ. Ο στόχος της κάλυψης του ποσού των 500.000 ευρώ είναι εφικτός. Και το πιο μπασκετικό κοινό της Ελλάδας, θα το αποδείξει”.

Αυτή την μαζική στήριξη περιμένουν στην ΚΑΕ το επόμενο διάστημα, έχοντας ανοίξει πλέον λογαριασμός και στην Εθνική Πειραιώς, ώστε να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος.

To Top