ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αγωνιστική υπέρβαση του Άρη με το μικρότερο μπάτζετ!

Η ΚΑΕ Άρης στον… ευχαριστήριο απολογισμό της για την δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε στάθηκε, όπως ήταν φυσικό στο “μικρό θαύμα” που έγινε στο αγωνιστικό μέρος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εντός παρκέ “ο Άρης κατάφερε να πετύχει κάτι που λίγοι φαντάζονταν στο ξεκίνημα: Να επιστρέψει στα play offs και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα της Stoiximan Basket League”. Και δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Ελάχιστοι περίμεναν την εικόνα που έδειξε ο Άρης, “μία ομάδα η οποία συνειδητά χτίστηκε με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, με γνώμονα, όμως, τη μάχη μέχρι τέλους απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο” όπως σημείωσε και η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Ο Άρης θα μπορούσε βέβαια να τερματίσει και στην 5η θέση, την έχασε από… λεπτομέρειες σε μία χρονιά που οι περισσότεροι τον θεωρούσαν ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι κιτρινόμαυροι έπαιζαν με τη φωτιά.

Και θα συμφωνήσουμε με τον επίλογο στην αναφορά που έγινε στο αγωνιστικό: “Το πρόσημο σαφώς ήταν θετικό και ακόμα πιο θετικό το κάνει η αίσθηση ότι μπορούσε να κατακτήσει κάτι περισσότερο. Αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στο αγωνιστικό τμήμα, παίκτες, προπονητές, επιτελείο, για όσα πέτυχαν φέτος. Κάθε Σαββατοκύριακο στους αγώνες, αλλά και καθημερινά εκτός «κάμερας»”.

To Top