ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αδιαφορία “κερδίζει” την ποιότητα του Ντραγκίτσεβιτς

Ο Βλάντο Ντραγκίτσεβιτς ήρθε στον Άρη ως μια μεταγραφή έκπληξη διότι η ποιότητα του ήταν αδιαμφισβήτη. Άλλο τόσο αδιαμφισβήτητη είναι η προκλητική αδιαφορία του μέσα στο παρκέ…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Δεν είναι οι χαμένες βολές που είχε χθες. Βολές έχανε πέρσι και ο Γκάρι ΜακΓκι, αλλά τουλάχιστον έβλεπε κανείς τον Αμερικανό να προσπαθεί, να δίνει μάχες.

Ο Ντραγκίτσεβιτς παίζει… σβηστός. Στο ρελαντί. Αμυντικά ούτως ή άλλως είχε θέματα από πάντα, αλλά πλέον και επιθετικά έχει γίνει ένας παίκτης του μέσου όρου, όχι αυτός που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Είναι αληθές ότι έχει πρόβλημα με τον Μαρκόπουλο, ότι δεν συμφωνεί με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και έχει εκφράσει αυτά τα παράπονα εντός της ομάδας.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να απειθαρχεί σε αυτό που ορίζει ο προπονητής ότι θα παίξει η ομάδα, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν συμφωνεί, θα πρέπει να κάνει τον αντίπαλο ψηλό, τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του.

Αν δεν του αρέσει, τότε μπορεί να αποχωρήσει. Μέσα στη βδομάδα έγινε προσπάθεια να βρεθούν χρήματα για να πληρωθεί, γιατί όντως είχε αδικηθεί από τους χειρισμούς του Γουλιέλμου, όμως αυτό δεν μπορεί έναν επαγγελματία του δικού του επιπέδου να τον κάνει αδιάφορο σε σειρά αγώνων.

Αλλά ακόμα και γι’ αυτή την υπόθεση, όλα είναι θέμα αποφάσεων, που δεν παίρνει ούτε ο Γουλιέλμος, ούτε ο Μαρκόπουλος…

To Top