Η αδυναμία του ΑΣ οδήγησε στην παραχώρηση των τμημάτων υποδομής στη ΚΑΕ

Η κοινή ανακοίνωση της ΚΑΕ και του Ερσασιτέχνη για την παραχώρηση της οργάνωσης και της λειτουργίας των ακαδημιών μπάσκετ ήταν φυσικό επακόλουθο από την αδυναμία του ΑΣ να εκπληρώσει έστω και τα βασικά στα τμήματα αυτά, που και έσοδα φέρνουν και αθλητές αναδεικνύουν.

Στο ξεκίνημα της χρονιάς τμήματα ακαδημιών μπάσκετ δεν είχαν καν στολές και φόρμες, είναι καταγεγραμμένα γεγονότα αυτά που ντροπιάζουν τον σύλλογο. Έστω και καθυστερημένα δόθηκαν λύσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους, όμως ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ούτε πρόγραμμα υπήρχε, ούτε σωστή οργάνωση φέτος, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου άλλωστε τα περισσότερα τμήματα κέρδισαν ή διεκδίκησαν τίτλους στη Θεσσαλονίκη και πανελληνίως.

Η παραχώρηση των τμημάτων υποδομής στην ΚΑΕ ουσιαστικά ανοίγει μια νέα σελίδα στον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσής του, ο οποίος και κάποια στιγμή λογικά θα αναλυθεί από την διοίκηση του μπασκετικού Άρη, όπως επίσης και οι όροι της παραχώρησης αυτής, ώστε να υπάρχει (καταρχήν διαφάνεια) με κάποιο τρόπο κέρδος και για τη “μάνα” του συλλόγου, που επίσης έχει ανάγκη από έσοδα.

To Top