Η ΑΕΚ άντεξε για 60 λεπτά πριν… παραδοθεί στην Μπάγερν (0-2)

Η ΑΕΚ άντεξε για 60 λεπτά απέναντι στη Μπάγερν, ωστόσο σε ένα καταστροφικό τρίλεπτο, οι Βαυαροί «χτύπησαν» με τους Μαρτίνεθ (61′) και Λέβαντόφσκι (63′) για να επικρατήσουν με 2-0. Τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς στο Champions League για την αθηναϊκή ομάδα, η οποία την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Άρη στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν άλλαξε κάτι στα πλάνα που συνηθίζει να εφαρμόζει φέτος, παρατάσσοντας την ΑΕΚ με ένα επιθετικό σχήμα. Στο οποίο η μοναδική… διαφοροποίηση ήταν η μετατόπιση του Μπακασέτα αριστερά, με τον Μάνταλο να πηγαίνει δεξιά. Σε αυτό το 4-4-2 που είχε Πόνσε και Κλωναρίδη στην επίθεση.

Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο του αγώνα και να κυνηγά το γκολ μέχρι την ανάπαυλα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ μπήκε στο δεύτερο μέρος με περισσότερη αυτοπεποίθηση, όμως έδωσε χώρους στην Μπάγερν που είναι μια ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη. Οι Βαυαροί σκόραραν δύο γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά και κάπου εκεί, έκοψαν τη φόρα της. Στο 61’ ο Χάβι Μαρτίνεζ εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην περιοχή της ΑΕΚ για το 0-1, ενώ στο 63’ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε ουσιαστικά προ κενής εστίας, μετά το γύρισμα του Κίμιχ. Έτσι, η Μπάγερν χωρίς καλά-καλά να το αντιληφθεί η ΑΕΚ, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και άλλαξε άρδην τα δεδομένα του αγώνα.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ

Βοηθοί: Ζουκ, Μασλιάνκο

Γκολ: Μαρτίνεζ 61’, Λεβαντόφσκι 63’

Δοκάρια: –

Κίτρινες: –

Κόκκινες: –

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης, 4-4-2): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μάνταλος (76’ Αλεφ), Γαλανόπουλος (84′ Γκάλο), Σιμόες, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (64’ Μπογέ), Πόνσε

Μπάγερν Μονάχου (Ν. Κόβατς, 4-1-4-1): Νόιερ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Ραφίνια, Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Χάμες (62’ Γκορέτσκα), Τιάγκο, Γκνάμπρι (75’ Μίλερ), Λεβαντόφσκι (84′ Βάγκνερ)

To Top