ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΑΕΚ ενόψει Άρη ζητάει (ξανά) τη βοήθεια του κόσμου

Η ΑΕΚ ενόψει Άρη ζητάει τη βοήθεια του κόσμου… Η ΚΑΕ ΑΕΚ απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη (7/1, 17:00), για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο, 07/01, 17:00) τον Άρη στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η «Βασίλισσα» συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της προς επίτευξη όλων των στόχων της και σ’ αυτή την προσπάθεια θέλει τον κόσμο στο πλευρό της.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

ο οργανισμός εξακολουθεί να βλέπει μπροστά και να επιδιώκει το καλύτερο, προκειμένου για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας. Η ΑΕΚ δικαίως χαρακτηρίζεται ως κοινωνική δύναμη, η οποία όμως στηρίζεται διαχρονικά από τους πολυάριθμους οπαδούς της και τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της Ιστορίας της.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Ελάτε στο ΟΑΚΑ για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, προκειμένου να φτάσει στη νίκη και να συνεορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε και τα «αποκαλυπτήρια» της Μασκότ (στις 16:30), που αναμένεται να ενθουσιάσει τους τυχερούς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά. Η ΑΕΚ Β.C. βεβαίως «ετοιμάζει» στο εξωαγωνιστικό «μενού» της αναμέτρησης διάφορες εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα, καθώς και την εκδήλωση «3…Ποντα Κάλαντα» για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ».

To Top