Η ΑΕΚ θα ζητήσει να… ανοίξουν οι μεταγραφές τον Γενάρη!

Η ΑΕΚ θα ζητήσει σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της Σουπερλίγκα να ανοίξουν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου! Όσες ομάδες δεν αδειοδοτήθηκαν, μεταξύ αυτών και ο Άρης, έχουν δικαίωμα απόκτησης ενός Έλληνα παίκτη κάτω των 24 ετών και αυτό θα ζητήσει να αλλάξει η “Ένωση”.
Σύμφωνα με το “aek365.com” “o Ανδρέας Δημητρέλος θα πάει σήμερα στη Σούπερ Λίγκα προτείνοντας να αλλάξει η αρχική απόφαση και να υπάρξει άρση της απαγόρευση των μεταγραφών για την ΑΕΚ. Στα χέρια του θα έχει τη σοβαρή πιθανότητα να μπει ο Δημήτρης Βιντιάδης στην ΠΑΕ ΑΕΚ με μετρητά, αλλάζοντας την οικονομική εικόνα της ομάδας, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχουν βελτιωθεί τα οικονομικά της ΠΑΕ, όσον αφορά τις εκκρεμότητές της προς το Δημόσιο.
Πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι στη χειρότερη περίπτωση κι εφόσον δεν γίνει δεκτό το αίτημα να αποκτήσει ξανά η ΑΕΚ δικαίωμα μεταγραφών από τον Γενάρη χωρίς περιορισμούς, θα είναι να ισχύσουν τα μεταγραφικά δεδομένα που ίσχυσαν το καλοκαίρι. Να μπορεί δηλαδή η ομάδα να κάνει, τον χειμώνα, τρεις μεταγραφές είτε ξένων ανεξαρτήτου ηλικίας, είτε Ελλήνων άνω των 24 ετών, με το ελεύθερο δικαίωμα ασφαλώς της απόκτησης όσων Ελλήνων ποδοσφαιριστών επιθυμεί κάτω των 24”.

To Top