Η ΑΕΚ κάνει έφεση, ζητάει… αγιοποίηση Μελισσανίδη και να γίνει… εκκλησία το ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ κάνει έφεση, ζητάει… αγιοποίηση Μελισσανίδη και να γίνει… εκκλησία το ΟΑΚΑ! Είδαν κενά στην τιμωρία-χάδι της ΑΕΚ, οι νομικοί της και κόντρα στο κοινό αίσθημα ετοιμάζουν τις κινήσεις τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αθηναϊκής ομάδας: “Την Τρίτη (21/4) θα ασκήσει την έφεσή της η ΑΕΚ για τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν σε ΠΑΕ και Δημήτρη Μελισσανίδη με την αισιοδοξία να ρίξει τις ποινές”.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές (σ.σ. σε περίοδο άδειων γηπέδων!!!) και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη ή καλύτερα για τις συνθήκες ζούγκλας και σε ένα ματς που δεν έπρεπε να ξεκινήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Από το στρατόπεδο της ΑΕΚ, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι ποινές, έγινε γνωστό πως θα προχωρήσουν σε εφέσεις. Μάλιστα αυτές θα ασκηθούν την προσεχή Τρίτη (21/4) στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, με την αθηναϊκή ομάδα να αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να ρίξει τις ποινές.

Μετά τη σύσκεψη του νομικού επιτελείου που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ υπάρχει η εκτίμηση πως το σκεπτικό της απόφασης έχει κενά τόσο προς την ποινή στον Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και ως προς την ποινή των κεκλεισμένων για δύο αγωνιστικές. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ΑΕΚ οι ποινές που επιβλήθηκαν δεν στηρίζονται ούτε στο φύλλο αγώνα των διαιτητών, ούτε και στις εκθέσεις του παρατηρητή και της Αστυνομίας.

Πληροφορίες ότι θα ζητήσουν να μετατραπεί σε… εκκλησία το ΟΑΚΑ και να… αγιοποιηθεί ο Μελισσανίδης δεν έχουν διαψευστεί προς το παρόν!

To Top