Η ΑΕΚ… σκόρπισε (1-5) στο ΟΑΚΑ (videos)

Η ΑΕΚ… σκόρπισε (1-5) στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague 1.

Νύχτα ντροπής για τη θλιβερή ΑΕΚ, βραδιά θριάμβου και επίδειξης δύναμης από τον Ολυμπιακό που πέρασε στο ρελαντί με το ιστορικό αλλά εκκωφαντικό 1-5 από το ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες του Μαρτίνς χρειάζονται ακόμα έξι βαθμούς για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ κατρακύλησε την πέμπτη θέση της κατάταξης. Τα γκολ των νικητών σε αυτό το ματς της 2ης αγωνιστικής των play off πέτυχαν οι Καμαρά (17΄), Μασούρας (23΄,45΄), Ελ Αραμπί (35΄) και Φορτούνης (74΄). Μείωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 88΄.

Διαιτητής: Γιοβάνοβιτς (Σερβία)
Κίτρινες: Ολιβέιρα – Μπρούμα

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Χνιντ (64΄ Νεντελτσεάρου), Σβάρνας, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (64΄ Μάνταλος), Τάνκοβιτς (46΄ Αλμπάνης), Γκαρσία (79΄ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (46΄ Ανσαριφάρντ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρντίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Χολέμπας (75΄ Ντράγκερ), Εμβιλά, Καμαρά (63΄ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (57΄ Φορτούνης), Μασούρας (75΄ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (64΄ Χασάν)

ΤΑ ΓΚΟΛ:

To Top