Η ΑΕΛ βγάζει στη… σέντρα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, υπαλλήλους και “παραρτήματα”!

Η ΑΕΛ βγάζει στη… σέντρα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, υπαλλήλους, αλλά και τα “παραρτήματα” με ανακοίνωσή της, με αφορμή την ψηφοφορία για το πρωτάθλημα Κ17.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι στο σημερινό Δ.Σ. της Super League 1 έγινε δεκτό προ πολλού υποβληθέν αίτημα της, κατά πλειοψηφία (7-7) και με την ψήφο του Προέδρου κ. Μπουτσικάρη που είναι διπλή, να αγωνισθεί η ομάδα Κ17 στο πρωτάθλημα της Super League 1, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε την δυνατότητα να αγωνισθεί σε κανένα πρωτάθλημα, αφού η Super League 2 δεν διοργανώνει πρωτάθλημα Κ17.

Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ υποστήριξε ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων, ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ και ο Άρης.

Με ιδιαίτερο μένος ζήτησαν να απορριφθεί το αίτημα μας τα «παραρτήματα» της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, Βόλος, Ιωνικός και δυστυχώς ο Αστέρας Τρίπολης, παρά το ότι ο κ. Κούγιας στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που διεξήχθη στην Αθήνα για το koriopolis με την κατάθεση του βοήθησε να αθωωθούν ο Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των ιδιοκτητών ο Δημήτρης Μπάκος, όπου πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί για «στήσιμο» ποδοσφαιρικού αγώνα με ανταμοιβή 500.000€ που θα εισέπραττε ο Αχιλλέας Μπέος ώστε να υποβιβαστεί αντί του Αστέρα Τρίπολης που υποβιβάσθηκε βαθμολογικά τελικώς, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο οποίος διεσώθη βαθμολογικά με το τρικ της Διοικήσεως Πιλάβιου για τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες υποβιβάσθηκε και από τότε ταλαιπωρείται.

Εις βάρος του αιτήματος της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ψήφισε κανένας πραγματικός ιδιοκτήτης και ψήφισαν οι υπάλληλοι Μάκης Γκαγκάτσης, Αλεξίου, Μπελεβώνης, Τσικνής, Μποροβήλος, Μπέος και δυστυχώς και ένα πρόσωπο το οποίο έχει σώσει ως δικηγόρος ο κ. Κούγιας από πολύ σοβαρή κατηγορία που κινδύνευε με προφυλάκιση ως δικηγόρος του, ο Χάρης Λεουνάκης του Ιωνικού.

Όλα αυτά τα πρόσωπα ψήφισαν 30 παιδιά (15χρονα, 16χρονα, 17χρονα) από την Λάρισα να μην παίξουν ποδόσφαιρο για ένα χρόνο, κατά την κρίση μας γιατί πήραν εντολή από τα «αφεντικά» τους, γιατί ο κ. Κούγιας κατήγγειλε και θα καταγγέλλει αυτά που κάνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Μπουτσικάρη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί με την διπλή ψήφο του έδωσε την δυνατότητα σε παιδιά που επανδρώνουν την Εθνική Παίδων και Νέων, όπως είναι ο 16χρονος Λάμπρος Αντωνόπουλος και ο 17χρονος Κυριάκος Ζησούλης, αλλά και άλλα παιδιά που έρχονται να επανδρώσουν τις Εθνικές ομάδες από την Λάρισα, να έχουν την δυνατότητα να συναγωνίζονται σε ένα κανονικό πρωτάθλημα και να εξελίσσονται και να εκπροσωπούν την Ελλάδα με το Εθνόσημο, αφού η ΑΕΛ διαχρονικά είναι η μόνη περιφερειακή ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που δίνει ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όποιος κοιτάξει τις κλήσεις των Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων θα διαπιστώσει ότι εκτός του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΛ από καμία άλλη ΠΑΕ δεν έχουν κληθεί ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες.

Σαν ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ξεχνάμε ποτέ ούτε αυτούς που επιλέγουν το σωστό για την ομάδα μας, ούτε αυτούς που επιλέγουν το κακό.

To Top