Η ΑΕΛ πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι, 2-1 τον Βόλο

Τι κι αν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο σκορ; Η ΑΕΛ γύρισε… τούμπα το τοπικό ντέρμπι με τον Βόλο ΝΠΣ (2-1) και επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο «AEL FC Arena».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Τοπικό ντέρμπι με τα… όλα του και νικήτρια της ΑΕΛ ήταν αυτό στο «ΑΕL FC Arena», με τον Βόλο να προηγείται στο σκορ με γκολ του συνήθη ύποπτου Τόρρες (38′) και την ΑΕΛ να ισοφαρίζει αρχικά σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν (57′) και να παίρνει το τρίποντο με το γκολ του Ντάουντα (84′).

ΑΕΛ και Βόλος, έβγαλαν πάθος, εγωισμό και ψυχή στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να έχουν εκτός των άλλων δύο δοκάρια, σε μία αναμέτρηση από την οποία δεν έλειψαν και οι στιγμές ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Η ΑΕΛ με το τρίποντό της αυτό (έστω και προσωρινά) έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, έμειναν στους 13.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο μετά και την αλλαγή συστήματος του Μιχάλη Γρηγορίου (μετέτρεψε το 3-5-2 σε 4-3-3) βρήκαν… σφυγμό, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, έψαξαν το γκολ και το βρήκαν με την «χρυσή αλλαγή» του Ελληνα τεχνικού τον Ντάουντα, με την ασίστ να πιστώνεται στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Κρίστινσον.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο είχε κι αυτή τις δικές της καλές στιγμές στο παιχνίδι, χτυπώντας κυρίως στις αντεπιθέσεις χάρη στον εκπληκτικό για ένα ακόμα παιχνίδι, Τόρρες, όμως στο τέλος έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμό

Aυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη της ΑΕΛ που έρχεται με ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα. Οι δύο προηγούμενες ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Αρη και με τον ΟΦΗ στο «ΑΕL FC Arena».

 

 

To Top