ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αθέατη πλευρά της νίκης του Άρη! (photos)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague, παίρνοντας τη νίκη στην πρεμιέρα με 3-0 σετ επί της Λαμίας.

Οι “κίτρινοι” πριν το σαββατιάτικο ματς είχαν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στη Μίκρα και να τους στηρίξει στην προσπάθειά τους, δεδομένου ότι δεν διεξάγονταν ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ εντός έδρας το ίδιο απόγευμα.

Και είναι γεγονός πω ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό, αφού αυτό που έλεγαν μεταξύ τους οι άνθρωποι του Άρη, μετά το τέλος του αγώνα, ήταν πως “κάτι έγινε! Σίγουρα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από πέρυσι!”.

Μεταξύ, πάντως, των όσων βρέθηκαν στις κερκίδες της Μίκρας ήταν και δύο παλιοί γνώριμοι του “κιτρινόμαυρου” βόλεϊ. Ο λόγος για τους πρώην προέδρους του τμήματος, Νίκο Παπαδόπουλο και Θωμά Γιώτα, οι οποίοι κάθισαν με τoυς κ.κ. Αλεξανδρίδη, Γρόλλιο, Αναστασίου και Χαριτωνίδη.

Το όνομα του Θωμά Γιώτα, μάλιστα, είχε ακουστεί πρόσφατα για την προεδρεία τόσο του ΤΑΠ όσο και του Ερασιτέχνη, με τον ίδιο να είναι θετικός, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μην μπορεί να προσφέρει.

babalioutas babalioutas-2 mikra-1 mikra-2

* Οι φωτογραφίες είναι από το liberovolley11.blogspot.com

To Top