Η “αθέατη πλευρά” της ομιλίας Ηλιάδη! Η σκληρή γλώσσα και όσα ειπώθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο!

Η παρουσία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με επικεφαλής τον Δημήτρη Ηλιάδη στην προπόνηση της Πέμπτης είχε σημειολογικό χαρακτήρα. Ο πρόεδρος του Άρη, αλλά και τα μέλη της κιτρινόμαυρης διοίκησης, δεν «χάιδεψαν» απλά  τους ποδοσφαιριστές, αλλά σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν αργότερα μίλησε σε σκληρή γλώσσα θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.
Κοιτώντας τους κατάματα, πρόσωπο με πρόσωπο και σε έντονο ύφος είπε. «Να ξέρετε όταν μπαίνετε στο γήπεδο πρώτα θα παίζεται για τον Άρη, την ιστορία του, τον κόσμο του και μετά για τον εαυτό σας.  Αυτό δεν πρέπει να βγει ποτέ από το μυαλό σας».
Ο κ. Ηλιάδης προχώρησε ένα βήμα παραπάνω δίνοντας έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις κάνοντας σαφές. «Φροντίστε να είστε αγαπημένοι και να λύσετε εάν υπάρχουν παρεξηγήσεις που υπάρχουν μεταξύ σας. Η διοίκηση δεν θα δείξει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Προέχει το καλό και ηρεμία της ομάδας» υπογράμμισε με έμφαση ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.
Παράλληλα, έθεσε προβληματισμούς συγκρίνοντας την προβληματική χρονιά που πέρασε για τον Άρη και τα όσα βίωσε ο σύλλογος. Στάθηκε στις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών λέγοντας ότι είναι η εύκολη λύση, ενώ έκανε λόγο για συνολική ευθύνη. Μια παρουσία που θέλησε να περάσει σαφή μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση!
Το βέβαιο πάντως είναι πως θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν άμεσα, χωρίς να αποτελεί αυτό μομφή για την τεχνική ηγεσία.
To Top