ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αθέατη πλευρά του γάμου Λάσκαρη: Η λάμψη, αλλά και η δωρεά ασθενοφόρου 100.000 ευρώ! (photos)

Ακόμη συζητούν στην Τζιά για τον γάμο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης Νίκου Λάσκαρη με την Τζώρτζια Ευσεβίου, γάμος που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα κορυφαία κοινωνικά γεγονότα στο νησί και όχι μόνο.

“Από το πρωί της Πέμπτης έως και το βράδυ της Κυριακής το νησί ζούσε στον ρυθμό του θρησκευτικού γάμου του ζευγαριού (έχει κάνει πολιτικό) και οι κάτοικοι επί τέσσερα μερόνυχτα «μετρούσαν» πολυτελείς θαλαμηγούς, μαύρα τζιπ και φορτωμένα κοντέινερ να πηγαινοέρχονται στους δρόμους και στις πλαζ” όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η οποία είχε απεσταλμένο στο νησί των Κυκλάδων!

“Παραλίες μετατράπηκαν σε συναυλιακούς χώρους για να φιλοξενήσουν τον Αντώνη Ρέμο, τις Μέλιsses και άλλα συγκροτήματα, χρυσά μαχαιροπίρουνα έλαμπαν πάνω σε ροτόντες, πασίγνωστοι chefs ανέλαβαν να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ ναυλώθηκε και ελικόπτερο για να μεταφέρει τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου Χρυσόστομο προκειμένου να τελέσει το μυστήριο (η νύφη είναι δικηγόρος με καταγωγή από τη Μεγαλόνησο και «άκρες» στον Λίβανο). Το λιμάνι της Τζιας κατέκλυσαν υπερπολυτελείς θαλαμηγοί που μετέφεραν προσκεκλημένους από Ελβετία (εκεί ζει μόνιμα το ζευγάρι), Κύπρο, Λίβανο, Αμερική, ενώ οι δρόμοι «έκλεισαν» από δεκάδες μαύρα βαν-λιμουζίνες και φορτηγά” αναφέρει σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ για να συνεχίσει:

Παραδοσιακό γλέντι

“Για το βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι είχε φροντίσει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Τα βαν-λιμουζίνες μετέφεραν τους καλεσμένους στην πλατεία της Χώρας, όπου στήθηκε παραδοσιακό γλέντι. Το ψητοπωλείο Καλοφαγάς έστρωσε όλα τα τραπέζια που γέμισαν με κρεατικά της ώρας, κεφτεδάκια, τηγανητές πατάτες, τζατζίκι, φέτα, χωριάτικη σαλάτα και ψημένο ψωμί στα κάρβουνα! Το κέφι άναψε και μια ορχήστρα άρχισε να παίζει νησιώτικα τραγούδια, με την κουμπάρα, τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, να ανοίγει τον χορό και τη νύφη να τα δίνει όλα, όταν άρχισε να παίζει το ανατολίτικο «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι»”.

Ο γάμος

“Η μεγάλη μέρα ήταν το Σάββατο. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 7.00 το απόγευμα, αλλά άρχισε λίγο πριν από τις 8.00, λόγω της καθυστερημένης άφιξης της νύφης στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, στο Βουρκάρι. Η Τζώρτζια Ευσεβίου φορώντας μπλε νυφικό (της Vivienne Westwood!) κατέφθασε με κάμπριο Porsche, συνοδευόμενη από οκτώ παρανυφάκια. Το ζευγάρι μετά το μυστήριο αποχώρησε με το όχημα αντίκα προκειμένου να αλλάξει ρούχα για τη γαμήλια δεξίωση στην περιοχή «Κόκα»!

Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο Λευτέρης Λαζάρου και τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε ο Αντώνης Ρέμος με τους Χαΐνηδες.

Το τετραήμερο γλέντι ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην παραλία Μαράδες, με beach party-υπερπαραγωγή! Τα συγκροτήματα Μέλιsses, 48 ώρες και άλλες δύο μπάντες διασκέδασαν τους παρευρισκομένους μέχρι αργά το βράδυ“.

Το ασθενοφόρο και οι δωρεές του ζεύγους στον δήμο

Αίσθηση έκανε το σημείο του ρεπορτάζ για τη φιλανθρωπική δράση του ζεύγους Λάσκαρη:  “Ο δήμαρχος Γιάννης Ευαγγέλου αποκάλυψε τελικά ότι ο επιχειρηματίας Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου χάρισαν ένα ασθενοφόρο και ιατρικά μηχανήματα στον δήμο που υποστήριξε με κάθε τρόπο το τετραήμερο γλέντι.

«Η δωρεά τους είναι της τάξεως των 100.000 ευρώ. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα, μιας και το ασθενοφόρο που διέθετε το νησί ήταν παμπάλαιο. Το ζευγάρι μάς πήρε ένα καινούργιο, πλήρως εξοπλισμένο, καθώς και κάποια μηχανήματα που χρειαζόταν το Κέντρο Υγείας» είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Είναι τιμή για εμάς που αυτοί οι άνθρωποι επέλεξαν το νησί μας για τον γάμο τους. Το αγάπησαν από την πρώτη στιγμή που ήρθαν και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν σε πολλά πράγματα».

Επιπλέον το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του αντί για δώρα να προσφέρουν όσα χρήματα επιθυμούν σε τραπεζικό λογαριασμό. «Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στον δήμο μας για να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες. Θα πάνε όμως κυρίως σε κοινωφελείς σκοπούς» σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου. Ο ίδιος διέψευσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι νεόνυμφοι έκαναν και άλλες δωρεές, όπως η ενίσχυση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με οχήματα: «Σκέφτονται να κάνουν πολλά. Και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν. Προς το παρόν περιμένουμε το νέο ασθενοφόρο»”.

fd34te4wfg_1 fd34te4wfg_8_0 fd34te4wfg_10_0 fd34te4wfg_18_0 fd34te4wfg_20 fd34te4wfg_21

To Top