ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αθήνα βουίζει για… Έλληνα διαιτητή στο Άρης – ΑΕΚ!

Την Πέμπτη γίνονται γνωστοί οι διαιτητές της επόμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, αλλά στην Αθήνα… βουίζει ο τόπος για ορισμό Έλληνα ρέφερι στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ!

Οι άνθρωποι του Άρη είναι γνώστες για τις φήμες που διαρρέουν συγκεκριμένοι κύκλοι, ενώ μάλιστα έχει ήδη ακουστεί το όνομα του Ευαγγέλου για τον πιο πιθανό να οριστεί στον κυριακάτικο αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, αντί να οριστεί ξένος διαιτητής όπως θα έπρεπε, από την ΚΕΔ.

Είναι σαφές, ξεκάθαρο και απόλυτο ότι οποιαδήποτε αλλαγή στους ορισμούς και εμφάνιση Έλληνα διαιτητή στον αγωνιστικό ή στο VAR αποτελεί πρόκληση και συνιστά ωμή αλλοίωση των δεδομένων διεξαγωγής των αγώνων στα πλέι οφ.

Δεν προκύπτει από πουθενά προφανής λόγος για να τοποθετηθεί Έλληνας διαιτητής σε έναν τέτοιο αγώνα, όπου εν πολλοίς κρίνεται ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός κι αν κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα…

Άλλωστε έχει καταστεί σαφές από τον Θόδωρο Καρυπίδη ότι θέση του Άρη είναι να υπάρχουν στα πλέι οφ μόνο ξένοι διαιτητές, ειδικά στα παιχνίδια που κρίνουν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

To Top