Η αθέατη πλευρά της συνάντησης και η ατζέντα της “επόμενης μέρας”…

Η ανακοίνωση των παραγόντων που συμμετείχαν στην τρίωρη συνάντηση της Δευτέρας, η οποία ολοκληρώθηκε στη μια τα ξημερώματα της Τρίτης έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας που επικρατεί. Όπως τόνισαν και οι… υπογράφοντες «Από αυτό το προσκλητήριο δεν πρέπει να λείψει κανείς και κυρίως αυτοί που έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να συνδράμουν».

Οι στόχοι του εγχειρήματος, όπως περιγράφηκαν στην αναοίνωση είναι συγκεκριμένοι.
1. Συσπείρωση της οικογένειας του Άρη.

2. Επανεκκίνηση του συλλόγου.

3. Διατήρηση των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περίοδο.

4. Ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης αλλά και τον εξορθολογισμό της διοικητικής λειτουργίας του συλλόγου.

Αυτά ειπώθηκαν προφορικά κατά τη διάρκεια, αλλά και… γραπτώς μετά τη συνάντηση.
Ποια είναι η… ατζέντα της επόμενης μέρας;

Α. Κάλεσμα σε όλο το ευρύ φάσμα της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Εκτός από όσους έδωσαν το παρών η προσπάθεια θα κορυφωθεί προς κάθε Αρειανό επιχειρηματία που έχει αυτή τη δύσκολη περίοδο τη δυνατότητα και τη διάθεση να βάλει χρήματα για τις ανάγκες της ΠΑΕ.

Β. Η λογική του καλέσματος, προσκλητήριου, όπως ειπώθηκε είναι η οικονομική συνεισφορά. Ένας από αυτούς είναι ο Λάμπρος Γράντας που έχει τοποθετηθεί σχετικά μιλώντας μεταξύ άλλων και στο PRESSARIS. Τώρα θα πρέπει να γίνει πιο… συγκεκριμένος! Και φυσικά να καθορίσει τη μορφή και το ύψος της συμμετοχής του.

Γ. Συγκρότηση μέσα από την ομάδα των επιχειρηματιών που έδωσαν… επώνυμα το παρών, ενός παναρειανού διοικητικού σχήματος, το οποίο θα αναλάβει δράση.

Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής αναμένεται να είναι ο Αντώνης Ζαμπέτας. Η ΠΑΕ Άρης θα πάρει μορφή με συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο. Πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος θα είναι εκτός απροόπτου ο Ζαμπέτας που  φέρει αστικές και ποινικές ευθύνες για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ, με την υπογραφή του ως διευθύνων σύμβουλος σήμερα.

Σε σημαντικά πόστα αναμένεται να μπουν ο Θανάσης Τζεβελέκης και ίσως ο Μιχάλης Ζορπίδης.

Δ. Τονίστηκε με έμφαση ότι στην προσπάθεια αυτή «δεν υπάρχει» ο Γιάννης Κόντης. Το όνομά του μπήκε στο τραπέζι της συζήτησης, αλλά ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα συμμετέχει στις εξελίξεις. Με την νέα κατάσταση, δεν θα είναι παρών και ο Θανάσης Αθανασιάδης αφού στις 22 Ιουνίου αναμένεται να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου.

Ε. Το παναρειανό αυτό σχήμα αναμένεται να απευθυνθεί άμεσα στην μάζα των φιλάθλων και οπαδών της ομάδας. Θα ζητηθεί η συνδρομή με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και αφού γίνει πιο… συγκεκριμένο το διοικητικό σχήμα. Υπάρχει ήδη ένα… σχέδιο, όπως αυτό αναλύθηκε και στην τελευταία συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη με φθηνά, προσιτά εισιτήρια.

ΣΤ. Συγκέντρωση χρημάτων από τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους του Άρη για την καταβολή οφειλόμενων στους ποδοσφαιριστές για να μην προκληθεί νέο κύμα προσφυγών. Το σημείο κλειδί μαζί με την εξυπηρέτηση των  οφειλών προς την εφορία.

Ζ. Στελέχωση της ΠΑΕ ειδικά στα… καίρια πόστα (οικονομικού διευθυντή, τεχνικού διευθυντή, εμπορικού διευθυντή)

Τελικός στόχος να παρουσιαστεί ένα συγκεκριμένο πλάνο στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών στις 22 Ιουνίου… Οι εξελίξεις τρέχουν. Το φως στο τούνελ υπάρχει, αρκεί να υπάρξει και δράση…

 

 

 

To Top